Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obca baba rozwalila się przy moim facecie!!

Polecane posty

Gość gość

Jechałam z facetem pociągiem do domu l, byliśmy pokloceni więc siedlismy naprzeciw siebie...obok nas wszystkie miejsca były zajęte, przez jakąś grupkę znajomych. W trakcie jazdy czesc z nich poszła "rozprostowac nogi", każdy poza jedna kobieta...i ona mu mojemu zdziwniu rozsiadla się tak na siedzeniach że jej stopy wylądowały obok mojego faceta! Dosłownie przy jego rękach! Byłam zła na niego więc tego nie skomentowałam, ale on też milczał! Teraz żałuję bo mogłam coś tej babie powiedzieć!

Gość gość
Znaczy rozciagnela sie na siedzeniu? No nieladnie z jej strony, ale raczej niw chciala go tym uwiesc

Gość gość
Ja bym zwróciła uwagę! Co to ma być?

Gość gość
Tak rozciagnela się na siedzeniach, była w krótkich spodenkach i rajstopach! Wyglądało to co najmniej niesmacznie. Jechaliśmy razem 2h, razem z facetem w całkowitym milczeniu.

Gość gość
Jak mnie draznia takie zazdrosne idiotki...co mial powiedziec? Miala miejsce to sie wygodnie ulozyla.

Gość gość
Miałam kiedyś podobną sytuację też w pociągu. Jechałam z mężem siedział po mojej stronie ale 2 miejsca dalej. Prawie na przeciwko jego siedziała kobieta. Miała spódniczkę i zamiast siedzieć dyskretnie to miała lekko rozchylone nogi. Nawet ja z boku widziałam jej majtki nie mówiąc o moim mężu. Stary udawał że nie widzi ale wiadomo że sie lampił. Nie wiedziałam jak się zachować. Siedziałam zagotowana bo głupio mi było zwrócić uwagę. Po wyjściu powiedziałam mu co ładne miała stringi !!! To jeszcze mi zrobił jazde ze se uroiłam cos.

Gość gość
:D:D:D

Gość gość
Oczy najlepiej wydlubcie :D

Gość gość
Zdarza mi sie ubrac "prowokacyjnie". Ciekawe ilu takim panienkom podnosze cisnienie tym, ze siedze w autobusie :D

Gość gość
Żenujące baby. Nie trzeba się rozkraczac żeby chłop idący z kobietą się oglądał za inna. Zawsze mnie to bawi.

Gość gość
a ty autorko co k***a? siedzisz obrazona wiec laska pewnie myslala ze nawet nie znasz tego faceta. Skoro taka w****iona bylac to trzeba bylo sie odezwac a nie teraz wielce zła

Gość gość
Ta kobieta pewnie nie wiedziala nawet, ze jest zagrozeniem dla zwiazku autorki :D

Gość gość
a mnie smiesza takie laski jak autorka hhhaha

Gość gość
Ona siedziała na przeciw mnie, zajęła łącznie chyba ze 4 miejsca w pociągu, ułożyła się jak na łóżku, nogi wyciagajac tuż pod ręce mojego faceta! Uważacie że to normlane?

Gość gość
Ja bym takiej zwróciła uwagę i tyle! Rozumiem że siedzialas naprzeciw A ona obok Twojego faceta i jeszcze się rozwalila z przeszczepami obok niego!! Ja bym zwróciła uwagę, chce bardziej dziwi mnie to że twój facet nic nie powiedzial! Smierdzace kulfony pod nos obcej osobie pchac!

Gość gość
Uważam że nie ale widocznie twojemu staremu to nie przeszkadzało bo każdy inny by kazał jej się ogarnąć. Pretensje do garbatego że ma dzieci proste...

Gość gość
chciałbym być na jego miejscu i oczywiście bym nie marudził .

Gość gość
Ok, następnym razem założę mini i rozsiade sie tuż obok waszych facetów, nóżki położę tak byście z naprzwciwka mogły pidziwiac, zajmę kilka siedzien, a wy patrzcie, zobaczymy która się nie odezwie hahaha

Gość gość
Kobiety są wszędzie. Gole i ubrane. Mam wyj****e co o moim stroju czy rozkraczeniu pomyśli laska jakiegoś faceta. Do niego miej pretensje a nie do obcych kobiet. Znajdź ślepego.

Gość gość
A kto mówił że on na nia patrzył? Mówię że się rozwalila prukwa bez kultury i jak ktoś tu mądrze napisal smierdzace stopy mu pod nos wystawiła.

Gość gość
Mi kiedyś zwrócono uwagę że torbę trzymam na miejscu, a zapłaciłam za jedno!!! Więc takiej paniusi od razu zwrocilabym uwagę!!! Co to za idiotka nie wstydzi się przed obcym facetem nogi z grzybica wystawiac! ! Oblesna baba, stopy się poca ta buty zdjęla, może smierdzialo i dlatego twój facet aż zaniemowil!!! :D

Gość gość
babom też śmierdzą stopy ? a myślałem , że tylko kupy nie robią.

Gość gość
Może ma p**de nie faceta który sobie pozwala wsadzac giry brudne pod nos. Albo fetyszyste. Żałośni oboje.

Gość gość
Te kobiety prowokatorki nie myślą, jak żałośnie wyglądają i to przez to, myśli taka że jak broche pokaze to facet z pierscionkiem wyskoczy, a taki przelecialby kolegom się pochwalił i tyle...ale żeby w pociągu jak na kanapie się rozwalac że spoconymi stopami hahaha to już trzeba mieć w głowie sieczke

Gość gość
Tylko ze to nadal twój facet ma problem a nie ta która p***a świeci. Nikt mu patrzeć nie każe więc nie sraj się tak.

Gość gość
obserwowałaś czy mu nie stanął ?

Gość gość
Hahaha a co on widział poza jej paluchami z grzybem siedział obok nie tepaki, czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Gość gość
Ona siedziała na przeciw mnie, zajęła łącznie chyba ze 4 miejsca w pociągu, ułożyła się jak na łóżku, nogi wyciagajac tuż pod ręce mojego faceta! x chyba dziunia pociągu nie widziałaś. po jednej stronie są 3-4 siedzenia, Jak laska zajeła 4 to albo ma ze 2,5 metra wzrostu ze potrafiła sie ułozyć na siedzeniach po obu stronach przedziału, a jeśli zajeła 4 siedzenia po jednej stronie, to twój facet musiał siedzieć już za oknem.