Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem na siebie taka wściekła gdyby była mądrzejszy wcześniej moje zycie ułożył

Polecane posty

Gość gość

Jestem na siebie taka wściekła gdyby była mądrzejszy wcześniej moje zycie ułożyło by się lepiej mam 30 lat. ~Gość | 1 listopada 2018 13:40:54 | kategoria: Inne, Pozostałe G+ Facebook Niepotrzebnie słuchałam głupich ludzi pod swoim adresem A najlepsze jest to że w to wierzyłam latami eh ....dawno temu jeszcze podczas studiów znalazłam pracę w takim sklepie sieciowkowym wrangler wredna baba kierowniczka nie chciała że zna podpisać umowy i jeszcze na koniec mi powiedziała że będę mieć problem że znalezieniem pracy . Co za wredne babsko miałam wtedy 26 lat ! I do tej pory mnie to tak męczył około 5 lat przecież to jest chore ! wredny babsztyl nawet mnie już nie pamięta A ja się jak głupia pracowałam taka bzdura A to przecież jest moje zycie i powinnam je przeżyć jak najlepiej! dlaczego od razu nie pomyślałam że to bo wredne babsko które musiało mnie po kim jeździć . I jak mogłam myśleć że ja nie znajdę sobie pracy przecież to jest blachostka a ja jestem najlepszym pracownikiem pod słońcem. Jak mogłam katować się tyle lat taka bzdura i to jeszcze eymyona przez wredna suke bez oporów ! to mnie najbardziej wkurza. Kto mi zwróci te godziny i miesiące katowania siebie! Takim zolzom trzeba od razu mówić w oczy co widzimy bo są nikim i znac ludzi wrednych i chamskich i wiedzieć ile jesteśmy warci!!!

Gość gość
Bez względu na podłość tamtej kobiety, teraz sama sobie robisz krzywdę. Było, minęło i należy wyciągnąć wnioski i to zostawić. Czasu nie cofniesz. Prawdopodobnie masz jakiś rys neurotyczny, może lękowy? Skłonność do obwiniania, występuje u ludzi o zaniżonej samoocenie. Popracuj nad tym. Złe myśli, wspomnienie ucinaj od razu. Nie rozwlekaj tego.

Gość gość
Bez względu na podłość tamtej kobiety, teraz sama sobie robisz krzywdę. Było, minęło i należy wyciągnąć wnioski i to zostawić. Czasu nie cofniesz. Prawdopodobnie masz jakiś rys neurotyczny, może lękowy? Skłonność do obwiniania, występuje u ludzi o zaniżonej samoocenie. Popracuj nad tym. Złe myśli, wspomnienie ucinaj od razu. Nie rozwlekaj tego. xxx Ale ja tego nie rozwlekam . Właśnie jak tak jak piszesz zamiar takie myśli pod dywan to dla mnie jest to udawanie i mnie to męczy ! dlatego muszę nazwać rzeczy takimi jakimi są ! to daje mi ulgę. Nie będę nad niczym pracować bo juz nie mam nad czym! teraz wiem ile jestem warta i nie przejmuje się niczym!

Gość gość
Jestes facetem i udajesz kobiete?

Gość gość
dodam jeszcze tyle że potem spotykalam jeszcze innych skureysybow na swojej drodze ale juz nie mieli tej satysfakcji i cała winę zrzucalam na nich! tylko ta wstretna baba mi tak została w glowie! ludzie to kanalie szkoda tego czasu szkoda tych nerwów ;(

Gość gość
Jestem kobietą . Najgorsze jest to że czyjeś p********ie może mieć takie konsekwencje na czyjeś życie i decyzje i podejscie bo mogły być inne ;(

Gość gość
To chłopaczek pisze

Gość gość
MądrzejszY w temacie ci się chłopcze już pomyliło..........

Gość gość
To chłopaczek pisze xx gowno debilu wypad stad jak Ci cos nie pasuje

Gość gość
I to dwa razy tak napisal :D

Gość gość
MądrzejszY w temacie ci się chłopcze już pomyliło.......... xxx że co k****o ? won stad szmaato

Gość gość
Ludzie pisze że słownikiem i się wpisało mądrzejszy zamiast mądrzejsza !!!

Gość gość
on ma jakis kompleks Edypa bo lata za starszymi od siebie kobietami i udaje kobiety i pisze posty i gada sam ze sobą

Gość gość
Jezu ludzie pisze wam że jestem kobieta ! ale to juz wyjaśniłam. Dziękuję pierwszej osobie za dobra uwagę może ktoś mi jeszcze coś napisze;) wiem ludzie że jestescie dobrzy i siedzicie tu po to żebym kogoś wesprzeć. Kto ma ochotę proszę pisać chętnie przeczytam kochani;)

Gość gość
Ale ja tego nie rozwlekam . Właśnie jak tak jak piszesz zamiar takie myśli pod dywan to dla mnie jest to udawanie i mnie to męczy ! dlatego muszę nazwać rzeczy takimi jakimi są ! to daje mi ulgę. Nie będę nad niczym pracować bo juz nie mam nad czym! teraz wiem ile jestem warta i nie przejmuje się niczym! xxx No to w czym problem? Nie napisałem "zamiataj myśli pod dywan", tylko rozlicz się z tym co było, przemyśl, wyciągnij wnioski, oceń gdzie zrobiłaś błąd, gdzie tkwiły przyczyny niezależne od ciebie i idź dalej. Jeżeli jesteś po wielu latach na siebie wściekła, jak sama piszesz, to znaczy, że nadal tkwisz w tym, co było. Potem piszesz, że nie masz już nad czym pracować i nie przejmujesz się niczym... To skąd ten temat? Mam wrażenie, że zaprzeczasz sama sobie. Silna reakcja emocjonalna, na to co było dawno, świadczy o tym, że nie zostało to przeżyte, przepracowane emocjonalnie, że DLA CIEBIE jest jakby teraźniejszością.

Gość gość
No to w czym problem? Nie napisałem "zamiataj myśli pod dywan", tylko rozlicz się z tym co było, przemyśl, wyciągnij wnioski, oceń gdzie zrobiłaś błąd, gdzie tkwiły przyczyny niezależne od ciebie i idź dalej. Jeżeli jesteś po wielu latach na siebie wściekła, jak sama piszesz, to znaczy, że nadal tkwisz w tym, co było. Potem piszesz, że nie masz już nad czym pracować i nie przejmujesz się niczym... To skąd ten temat? Mam wrażenie, że zaprzeczasz sama sobie. Silna reakcja emocjonalna, na to co było dawno, świadczy o tym, że nie zostało to przeżyte, przepracowane emocjonalnie, że DLA CIEBIE jest jakby teraźniejszością. xxx dobra przestan filozofowac. Dla mnie terapia jest to że napiszę to na forum i wyrzucam to w siebie tak to przeładowuje to przynosi mi ulgę. I o to mi najbardziej chodzi.

Gość gość
No to w czym problem? Nie napisałem "zamiataj myśli pod dywan", tylko rozlicz się z tym co było, przemyśl, wyciągnij wnioski, oceń gdzie zrobiłaś błąd, gdzie tkwiły przyczyny niezależne od ciebie i idź dalej. Jeżeli jesteś po wielu latach na siebie wściekła, jak sama piszesz, to znaczy, że nadal tkwisz w tym, co było. Potem piszesz, że nie masz już nad czym pracować i nie przejmujesz się niczym... To skąd ten temat? Mam wrażenie, że zaprzeczasz sama sobie. Silna reakcja emocjonalna, na to co było dawno, świadczy o tym, że nie zostało to przeżyte, przepracowane emocjonalnie, że DLA CIEBIE jest jakby teraźniejszością. xxx Ja tak mam że jak coś wylewa na zewnątrz to dla mnie to juz jest terapia i zapomnienie o tym co było. Ja wiem o co ci chodzi ale.ja podchodzę do tego inaczej . Muszę coś wyrzucić z siebie jak już to nazwę to mam spokój i to przynosi mi ulgę . A chyba o to chodzi żebym zrozumiała zostawa to i szła dalej. Lubie się zwierzac lubię mówić i swoich wątpliwości oraz o tym co mnie boli. Duzo jest takich rzeczy i chyba każdy tak ma tak myślę. Nikt nie jest z kamienia. Wiesz jak jest. Ważne jest też zrozumienie osób trzecich naszych problemów .

Gość gość
dobra przestane "filozofować"

Gość gość
dobra przestane "filozofować" lapka.gif xxx to nie ja napisalam . Druga odpowiedź jest moja. Do niej się możesz odnieść. Nie mogę odpowiadać za to co tutaj ktoś pisze.