Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dietetyk Bartek

Potrzebna pomoc Jakie są wasze największe problemy i frustracje z odchudzaniem?

Polecane posty

Gość Dietetyk Bartek

Hej wszystkim, nazywam się Bartek i jestem dyplomowanym dietetykiem. Właśnie pracuję nad swoim autorskim programem odchudzającym i w związku z tym że chcę wszystkim naprawdę pomóc w osiągnięciu trwałych rezultatów to robię rozeznanie i miałbym do Was 3 pytania: * Jakie są wasze największe problemy i frustracje związane z odchudzaniem? * Jakie metody już próbowaliście i co dla Was poprzednio działało a co nie? * Jakie macie cele związane z wagą, sylwetką i odchudzaniem? * Jak wyglądałby Wasz idealny sposób na schudnięcie? Jeżeli ktoś pomoże mi w odpowiedzi na te pytania, to w zamian służę darmową poradą dietetyczną w komentarzach żeby również inne osoby mogły wynieść wartość z tego wątku tutaj. Dziękuję za pomoc i do usłyszenia! Bartek

Gość marawstala
Post dr Ewy Dąbrowskiej jest idealny pod tym względem... Wystarczy przejść na warzywa i wybrane owoce i chudnie sie w oczach

Gość gość
Schudłam 10 kg (bieganie, ćwiczenia, lekka dieta) z 65 kg do 55. Waga dla mnie idealna (wzrost 165) i nie chce dalej schudnąć Ale nadal na brzuchu i w talii mam sporo tluszczyku. Ćwiczę brzuszki, ćwiczenia na talie i plecy Ale nadal nie jest idealnie. Co robić? Więc ćwiczyć czy mniej jeść?

Gość DietetykBartek
Rozkład tłuszczu w naszym ciele jest genetyczny i schodzi równomiernie. Brzuszki i ćwiczenia nie mają żadnego znaczenia. Jedyna droga żebyś zgubiła ten dodatkowy tłuszcz na talii i brzuchu to zgubić więcej tkanki tłuszczowej i jeszcze schudnąć. Może to nie jest odpowiedź którą chciałaś usłyszeć, ale to jest rzeczywistość ;)

Gość gość
Dzięki, tego się spodziewałam. Obawiam się jednak że jeśli jeszcze schudne to 3-4 kg to będę wyglądać już zbyt " sucho" na twarzy :( dlatego myślałam że ćwiczenia ukierunkowane na konkretny obszar ciała pomogą w pierwszej kolejności pozbyć się tłuszczu z cwiczonego obszaru. A pytałeś jeszcze o idealny sposób odchudzania - to chyba każdy Ci powie to samo: żeby jeść to na co się ma ochotę i mieć super figurę:) Pozdrawiam

Gość gość
A co zrobić jak po utracie dużej wagi się ma brzuch i uda ( tu i tu jest nadmiar skóry, na konsultacjach Pani powiedziała że to skóra po utracie sporej wagi, a nie tłuszcz ). I Rozstępy na brzuchu...

Gość gość Izabella
Sama stosowałam Foreverslim i faktyczne efekt znakomity. Nie mniej co do samego środka to jest on znakomity. Ale wracając do diety... po tę poszłam do dietetyczki, ta rozpisała mi co i jak z podziałem na dni i posiłki i wystarczyło się trzymać "tego rygoru" Oczywiście do tego odpowiednia porcja ćwiczeń...

Gość gość Elwira
Mnie najbardziej denerwowało, jak pomimo diety, moja waga stała praktycznie jak zaczarowana. Pomogły systematyczne ćwiczenia i zastosowanie IQmango

Gość gość Ulka
Mnie najbardziej denerwowało to, że pomiędzy posiłkami miałam ochotę cokolwiek pogryźć. Uczucie to ustąpiło, a przy okazji waga zaczęła szybciej spadać jak zastosowałąm IQmango

Gość gość
* największe frustracje miałam gdy pomimo starań nie było efektów. Wlasciwie przez moją wagę cały czas mam frustrację bo efektów nigdy nie było a nawet jak były to jojo sprawę zalatwiło. * jedyne sposoby jakie probowałam to zdrowsze odżywianie wiecej ruchu. Jak juz pisałam efety marne a specjalnej diety nigdy nie stosowałam bo mam słabą silną wolę. * jak juz ktoś wspomniał jeść to co się lubi i chudnac☺ ale niestety to co dobre jest nie zdrowe,nie moralne i powoduje tycie.

Gość gość
Moje odchudzanie z Slimunox dobiegło końca i tak jak się spodziewałam od samego początku efekty są.Nie wiem jak dla innych ale dla mnie rewelacyjne 12 kg mniej to jest jednak wyczyn.

Gość gość Baśka
U mnie super efekt jeżeli chodzi o odchudznaie dało zastosowanie IQmango

Gość gość Janka I
U mnie najgorzej było, jak pomimo diety, moja waga nie spadała, pomogo dopiero zastosowanie Foreverslim

Gość gość
Ależ nachalna reklama tych specyfików !!! fuuj :( Gdyby były taką rewelacją nie musialy by mieć tej ciągłej reklamy fuuuj :(

Gość gość Amanda
Ja pozbyłam się problemów z nadwagą, jak i samej nadwagi po tym jak zastosowałem Slimunox.