Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obchodzicie rocznicę zwiąku czy tylko ślubu?

Polecane posty

Gość gość

Może głupie pytanie, ale dużo par teraz żyje latami bez ślubu i po latach przestac obchodzić rocznicę to trochę ciężko :P

Gość gość
Eee, przeciez slub bierze sie w rocznice zwiazku..

Gość gość
Serio? w życiu o tym nie pomyślałam ani nie znam nikogo kto brał ślub w rocznicę związku :D

Gość gość
A jak liczycie początek związku? Może miesiecznice jak PiS zacznijcie obchodzić :(

Gość gość
Od momentu kiedy oficjalnie zostaliśmy parą

Gość gość
Tyle to się domyślam ale jak to niby wygląda? Od statusu na fejsie? :D

Gość gość
gość dziś Serio? w życiu o tym nie pomyślałam ani nie znam nikogo kto brał ślub w rocznicę związku smiech.gif X to, ze ty nie znasz nie znaczy, ze wiekszosc ludzi tak nie robi ;)

Gość gość
Od rozmowy w któej stwierdziliśmy, że chcemy być razem :) Co do tego ślubu w rocznicę - naprawdę mnie to zaskoczyło i jakoś ciężko mi w to uwierzyć :D Związki zaczynają się dość spontanicznie, dobranie dnia ślubu tak żeby wypadł idealnie w tą samą datę chyba dla większość jest niemożliwe, mało kto bierze ślub np. w lutym w czwartek :D*

Gość gość
Mnie takie rzeczy nie kręcą. Robienie święta z rzeczy średnio istotnych. Jakieś to takie infantylne.

Gość gość
No jeżeli dla ciebie rocznice są nieistotne to rozumiem. Całe szczęście, że jestem bardzo infantylna i potrafię się cieszyć z takich rzeczy

Gość gość
Ja się cieszę że nie jestem i że takie rzeczy są dla mnie nieistotne. I gitara gra.

Gość gość
no widzisz :) Ja lubię obchodzic wszelkie rocznice, urodziny i "zmyślone święta" jak halloween czy walentynki

Gość gość
gość dziś Od rozmowy w któej stwierdziliśmy, że chcemy być razem usmiech.gif Co do tego ślubu w rocznicę - naprawdę mnie to zaskoczyło i jakoś ciężko mi w to uwierzyć smiech.gif Związki zaczynają się dość spontanicznie, dobranie dnia ślubu tak żeby wypadł idealnie w tą samą datę chyba dla większość jest niemożliwe, mało kto bierze ślub np. w lutym w czwartek smiech.gif * x DATA, a nie dzien tygoodnia ten sam.. np 15.12,2015 data zawarcia zwiazku 15.12.2016 data oswiadczyn 15.12.2018 data zawarcia malzenstwa. Dotarło do głąba?

Gość gość
No właśnie, "głąbie". 12ty stycznia w 2016 to nie będzie ten sam dzień tygodnia co 12ty stycznia 2017 :D

Gość gość
wy na serio macie "datę rozpoczęcia związku"??? kurna, żyję na świecie kilkadziesiąt lat, mam za sobą kilka związków, mniej lub bardziej poważnych i w żadnym nie jestem stanie określić jego "początku". Owszem datę poznania się, ale początku związku? Serio macie dzień w którym "rozpoczynacie związek". Np. poznajecie się dajmy na to 20 kwietnia; do 13 maja byliście znajomymi a nagle 14go zostaliście "związkiem"??? Przecież to takie durne, że brak słów :D

Gość gość
Ta sama data w ten sam dzień tygodnia przypada jakoś raz na 9 czy 10 lat

Gość gość
Nie wiem jak to u innych wygląda. Część ludzi zna się długo zanim zostają parą, sporo znajomych luźno się umawiało zanim zostali oficjalnie razem.

Gość gośćlaluna
Pielegnujciw milosc,kazda chwile i tygodnice nawet celebruhcie,ja mam meza przyjaciela,bie potrzebuje takich ceregieli,bo jestesmy kumplami z mężem nie ma milosci,tak wolę

Gość gość
Obchodzenie rocznic nie przeszkadza z kochaniu się na co dzień, już się tak nie spinajcie

Gość gość
gość dziś Ta sama data w ten sam dzień tygodnia przypada jakoś raz na 9 czy 10 lat x ja j***e wy naprawde macie cos z deklem

Gość gość
Nikt nie ma nic z deklem, chodziło mi tylko o to, że mało kto bierze slub w środku tygodnia. Nie sądzę, żeby ktoś planująć ślub myślał "Dobra...w tym roku rocznica wypada nam w środę, to musimy poczekać jeszcze parę lat żeby chodziać w piątek wypadło"

Gość gość
zawsze zapominam, że na tym forum nie ma lekkich tematów. Nawet rozmowa o pogodzie to dla niektórych sprawa życia i śmierci :/

Gość gość
gość dziś Nikt nie ma nic z deklem, chodziło mi tylko o to, że mało kto bierze slub w środku tygodnia. Nie sądzę, żeby ktoś planująć ślub myślał "Dobra...w tym roku rocznica wypada nam w środę, to musimy poczekać jeszcze parę lat żeby chodziać w piątek wypadło" x A co za problem wziac slub w srodku tygodnia?

Gość gość
Zaden jak komuś zalezy, ale nie znam nikogo kto brałby ślub w środku tygodnia z tak głupiego powodu jak "rocznica poznania". Gratuluję osobom które pamiętają dokładną datę kiedy partnera poznały. Ja nawet daty zaręczyn nie pamiętam :D

Gość gość
No coz. dla mojego meza dzien w ktorym postanowilismy przeniesc znajomosc na wyzszy etap byl jednym z najwazniejszych dni w zyciu takze byloby to swinstwem gdyby o tym nie pamietal.

Gość gość
to znaczy o którym etapie mówisz?

Gość gość
z przyjazni na zwiazek :)