Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alteanahi

Jak tam dzbany?

Polecane posty

Gość Alteanahi
eh, życie. Pozostaje mi życzyć byś był kiedyś tam gdzie chcesz, tak po prostu :)

Gość Alteanahi
A nie możesz ponieważ w Angli lepsza praca, zarobki i wszystko inne, nie?

Gość Alteanahi
Rodzina jest ważna, jeśli Cię potrzebują, to bądź, po prostu, albo chociaż zjedź na tydzień czy dwa - jeśli by to nie przeszkadzało. Taki urlop zamiast zagraniczny to do domu :)

ostatnio bylem w polsce od lipca do poczatku pazdziernika a w zeszlym roku zjechalem do polski w lipcu i wyjechalem do anglii styczniu tego roku takze troche sie nasiedzialem ale dom teraz wynajmuja i nie mam jak tam byc, teraz tam tydzien bylem, i ehh... w sumie to szczerze powiedziawszy to bylo wspaniale tylko ze jak sie obudzilem pierwsza noc to brakowalo mi dotlenienia, tutaj w anglii mieszkam na wsi i nawet teraz mam okno otwarte szeroko nawet jak zimno, i spie tez z oknem i mi caly czas super tlen wlatuje do pokoju a tam w polsce na parterze mam mieszkanie i jak otworze okno to mi ktos moze wejsc... a po tygodniu kaszel z wydzieliną :(. a tutaj w anglii nie wiem co to kaszel i wydzielina też nei wiem co to jest w polsce się tak kaszle, bo tam toksyny wszedzie ;/ dlatego przez te toksyny boje sie polski ;/ ale rano powietrze jest rześkie i dobre, kolo 22-23 wieczorem tez jest dobre powietrze, jednak w ciagu dnia jak te samochody wszedzie to jest dramat

Gość Alteanahi
Dusza i serce rozdarte. Czasem nie ma cudownego środka na życie. Także doceniaj to, że jesteś tam gdzie jesteś, nie wymagaj wiele, bo nie ma czasem to sensu. Kochaj to, że masz ze sobą rodzine :)

Gość Alteanahi
Każdy ma inne cel, z pewnością kogoś znajdziesz, a jak nie to dom starców jeszcze zostaje pod koniec żywota xD

Gość Alteanahi
Nie bądź taki krytyczny wobec siebie. Podobno ludzie się znajdują jakimś cudem, kochają i są razem etc. Znajdziesz i swoją.

Gość Alteanahi
Co Ty taki na nie? Życie jest tak pogięte w czape, że nigdy nie wiesz co się stanie, możesz być 5 lat sam, a nagle bum ktoś się pojawia jak grom z jasnego nieba. Głowa do góry i tyle.

eh, mnie dobija ta presja ze wszyscy muszą mieć dziewczyny i chłopaków a ja nie mam i żyje i mi dobrze. tylko czuje sie gorszy od tych co mają te dziewczyny, a ja nie mam

Gość Alteanahi
Ja nie mam nikogo, nie czuję się gorsza i mało mnie obchodzi czyjeś życie, czy ktoś jest zakochany czy nie, dla mnie niech im się wiedzie i tyle - szkoda własnego zdrowia i czasu na czucie się źle i tyle :) Także nie ma co myśleć, trzeba żyć, bo życie masz tylko jedno :D

Gość Alteanahi
Jak będziesz tak myślał, to tak właśnie będzie, zmień myślenie, a będzie inaczej. Doceniaj siebie, pokaż, że jesteś wartościowy, bądź sobą, a mało ważne czy dymasz jak komin, czy nie xD

spoko dzieki a tobie jak mija wieczor? :) ja sobie wlasnie wypilem dobre kakao i zaparzylem sobie herbate ktora wczoraj kupilem jakas na spanie firmy clipper ale to angielska herbatka :D cynamonem troche pachnie :D zaraz probuje jak sie zaparzy ;d

Gość Alteanahi
Cynamon jest dobry i pięknie pachnie. Jakoś mija, zaraz idę z psem na spacer i w sumie pójdę w cholerę spać, dzisiaj miałam męczący dzień, bo ciotka przyjechała z obsadą, do tego wypiłam piwo, a nie piłam chyba z rok, w sumie i tak nie lubię alkoholu, ale raz na x czasu się napiję. Dobrej herbaty i nocy i głowa do góry uwierz w siebie! Nie ma co się zadręczać i psuć zdrowia na martwienie się, po prostu żyj sam czy z kimś, Kochaj samego siebie :) Cya!