Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam głupie pytanie do kobiet ale mam problemy

Polecane posty

Gość gość

w relacjach damsko-męskich. Czy powinno się pozwalać facetowi od razu na pocałunek albo na przytulanie nas gdy to początek znajomości czy kazać mu na to poczekać? ale czy wtedy nie uzna ze się go odrzuca?

Gość gość
Szczerze to zależy od typu faceta. Myślę, że powinnaś pozwolić wtedy kiedy czujesz, że i Ty chcesz.

Gość gość
Co to znaczy "pozwalać"? Jesteś jakąś nauczycielką czy jak? Jak oboje tego chcecie, to nikt nikomu nie "pozwala".

Gość gość
ale mówi się że powinno się być niedostepną ze faceci lubią czekać a z drugiej jak nie pozwolę mu na pocałunek to stwierdzi ze go odrzucam i nie chce a jak pójdę z nim od razu w sline to będzie ze jestem łatwa :D

Gość N_______
Nawet jakbym była nastolatką nie zadałabym takiego pytania. Oczywiście, że nie. Przecież na początku znajomości to chyba nawet nie jest naturalne by tego chcieć. To zależy od człowieka, bądź sobą.

Gość gość
ale np. znałam kiedyś faceta który twierdził że traktuje mnie poważnie ale rozmowy kręciły się tylko wokół seksu i nawet mi mówił ze to ze mu nie daje to łamanie mu serca i ze jak nadal będę go odrzucać to pójdzie z tym do innej. Tak samo nie wiem czy to normalne że faceci tacy są ze gadają dużo o seksie ale mogą chcieć coś poważnego czy jeśli schodzą na te tematy to chodzi im właśnie tylko o jedno

Gość gość
ale mówi się że powinno się być niedostepną ze faceci lubią czekać x Gdzie "mówi się", w gimnazjum?