Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niebo istniej naprawdę leci TERAZ na tvp2

Polecane posty

Gość gość

Niebo istniej naprawdę leci TERAZ na tvp2

Gość gość
Czytałam książkę. W książce zawarty jest obraz Jezusa widzianego przez chłopca. Różni się od Jezusa z wizji Faustyny. Ogólnie to jakieś naciągane dla mnie.

Gość gość
O ile wiem ten dzieciak przyznał się po latach że to wymyślił dla sławy.

Gość gość
Prawda

Gość gość
Suupeeerr

Gość gość
gość dziś O ile wiem ten dzieciak przyznał się po latach że to wymyślił dla sławy. X 4 letnie dziecko dla sławy ??? :D :D :D Aleś wymyślił :D 🖐️

Gość gość
Niby co w tym niemożliwego, że czterolatek jest żądny uwagi. Może nie sławy, ale UWAGI jak największego grona ludzi. Dzieci kłamią świadomie i dla korzyści. Nic nowego.

Gość gość
gość dziś X Z powyższego linku - ostatni fragment dotyczy dzisiejszego filmu właśnie: x "Niebo istnieje... naprawdę" autorstwa Todda Burpo i Lynn Vincent, opisujące historię syna Burpo, który przeżywszy niebezpieczną operację zaczął "wiedzieć rzeczy". Spotkał też Jeezusa Chrrystusa jadącego na "tęczowym koniu". Wydana w 2010 roku książka rozeszła się w imponującym nakładzie 10 milionów egzemplarzy (dane z 2014 roku), a zrealizowany na jej podstawie film okazał się kinowym przebojem i zarobił ponad 100 milionów dolarów." x A cały tekst od początku nie dotyczy tego 4 latka ale zpełnie innego :) 🖐️

Gość gość
gość dziś https://ksiazki.wp.pl/chlopiec-ktory-wrocil-z -nieba-przyznaje-sie-do-klamstwa-6145958514628737a X Ten link nie dotyczy tego chłopca :) ale 6 latka, który świadomie kłamał i w wieku 16 lat złozył sprostowanie.

Gość gość
gość dziś Niby co w tym niemożliwego, że czterolatek jest żądny uwagi. Może nie sławy, ale UWAGI jak największego grona ludzi. Dzieci kłamią świadomie i dla korzyści. Nic nowego. X Chłopiec, który kłamał w opisanym linku to nie ten sam chłopiec :)

Gość gość
gość dziś O ile wiem ten dzieciak przyznał się po latach że to wymyślił dla sławy. X Gruuba pomyłka To nie ten sam dzieciak