Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak facet kocha kobietę to włącza mu

Polecane posty

Gość gość

się zazdrość o jej przeszłość o to kto ją wcześniej dotykał? Ja jestem kobietą ale jak mi zależy na facecie to same mi takie myśli przychodzą do głowy czy faceci mają to samo?

Gość gość
Nie, ale włącza mi się zazdrość o jej kolegów i kolesi co się ślinią. O to co było kiedyś nie.

Gość gość
Mają przynajmniej ja tak mam :)

Gość gość
23.01 patola się slini do patoli, nie trzeba być zazdrosnym;) sorry, tobie patola się podoba, ale żaden facet inteligentny jej nie zechce ani jej rówieśnik:/

Gość gość
ptola to jesteś ty k***o

Gość gość
Jednym tak, innym nie. Zależy od faceta.

Gość gość
8.04 weź na klatę, pomyśl nad sobą i swoimi decyzjami, to się nazywa refleksja lambadziaro, i zmień się, choć patola z człowieka nie wychodzi, to geny.

Gość gość
Jak ma syndrom Otella to mu się włącza zazdrość o przeszłych, przyszłych i urojonych aktualnych rywali. Znam takiego co potrafi sobie wymyślić zdrady partnerki w dowolnych ilościach, a potem na podstawie tych urojeń prześladować te kobietę i urojonych jej kochanków, z którymi zdrady istnieją tylko w jego umysle. Ogólnie warto się nie wiązać z chorym psychicznie, a przynajmniej kiedy choroba zmierza w tym kierunku. Z czasem będzie coraz gorzej i chory ma pełne szanse zniszczyć życie tej drugiej osobie.

Gość gość
9:16 Po tym wywodzie widze ze u Ciebie tez z psychika nie najlepiej. Co do tematu to dla kazdego zdrowego psychicznie wazna jest przeszlosc partnera. W innym przypadku swiadczy to o slabej wiezi emocjonalnej, egoizmie partnera w podejsciu do zwiazku( nie interesuja go co czuje i czuje partnera poza ingormacjami potrzebnymi do manipulacji). Dlatego jak faceta nie interesuje przeszlosc kobiety to znaczy ze traktuje ja instrumentalnie. Podobnie kobieta jak nie jest zazdrosna o byle to swiadczy ze patrzy na korzysci jakie ma ze zwiazku nie interesujac sie komplentnie przeszloscia. Zazdrosc jest podstawa i fundamentem trwalosci zwiazku. Brak zazdrosci i zazdrosc psychopatyczna jest sygnalem zeby sie ulotnic ze zwiazku.