Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam takie jedno pytanko

Polecane posty

Gość gość
Mam ochotę napisać do niego że jest z******ty że odszedł ode mnie, ja nie potrafię zapomnieć o nim XD to takie żałosne

Gość gość
Jest jakikolwiek sens życia? Zawsze chciałam mieć swoją rodzinkę, męża, dzieci, dom. A teraz jak myślę o tym, to widzę same trudności i wiem, że nie poradziłabym sobie z niczym, wiem, że nie umiałabym wychować swoich dzieci, widzę już teraz, że mój mąż mnie zdradza a ja jestem nadal największą desperatką na świecie i chętnie bym się zabiła ale myślę sobie że może moje dzieci mnei kochają i może powinnam żyć dla nich

Gość gość
Gdy jestem wśród ludzi to jestem naprawdę szczęśliwa, ale przychodzi weekend i zapominam o wszystkim co dobre i mam ochotę umrzeć. Kirwa?

Gość gość
Ja tak strasznie chcę kogoś pokochać i być kochana, ale ja się boje ze zranię go mocno i mnie znienawidzi i że to nie będzie takie piękne jak mi się wydaje, boje się że nie będzie mnie traktował tak jak chciałabym żeby mnie traktował. Boje się wszystkiego.

Gość gość
Dobra bo zaraz zacznę płakać a dopiero co płakałam i bolą mnie oczy i nos. Dobranoc gołąbeczki