Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola 24

Moja siostra jest prostytutką

Polecane posty

Gość karola 24

Witam! mam 28 lat mam młodszą siostrę która ma 23 lata. Od pewnego czasu zaczęła się dziwnie zachowywać unika rozmów ze mną z mamą jest uszczypliwa , często nie ma jej w domu jak wraca czuć od niej alkohol jest jakaś dziwna. Po mimo w domu się nie przelewa finansowo zaczęła kupować drogie ciuchy. Kiedyś z ciekawości poszłam do jej pokoju i zaczęłam grzebać u niej w szafie wiem że nie powinnam tego robić ale to było silniejsze ode mnie. I co znalazłam sporo seksownej bielizny jakiej ja sama nigdy bym nie wlozyla na suebie po prostu jak w p****lach majtki jakies tam z futerkiem czy z dziurką itp. Ok dałam spokoj do czasu aż znalazłam nagą sesje fot siostry na kompie. Zupełnie sie przeraziłam :( nie wiem co mam z tym zrobic z kim o tym pogadać z mamą czy juz sama nie wiem :( jestem załamana. Przecież rodzice nie tak nas wychowywali. Co moge w tej sytuacji zrobić pomóżcie proszę tylko o wyrozumiałość. Pozdrawiam Karolina.

Gość gość
Z tego co piszesz to chyba nie wiesz co to prostytutka.

Gość gość
Olać. I tak zrobi co zechce. Moja siostra ma 10 dzieci ,puszcza sie na prawo i lewo i tez juz to olałam. Nie gadam z nią.

Gość gość
a gdzie klienty?

Gość gość
Zobacz gdzie chodzi być może ma pieniądze z narkotyków albo wdała sie w inny łatwy sposób na szybki pieniądz.

Gość gość
daj linka do anonsu