Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. W październiku plamilam od 18 do 23 później dzień przerwy i znowu plamilam jeden dzień. Te plamienia były brunatne. 13 października uprawialam seks z mężem przerywany . 26 października zrobiłam test ciążowy wyszedł negatywny. To było 13 dni od stosunku. A dziś czuję takie kłucie w pochwie. Okres powinnam dostać 30 października .Myślicie że mogło dojść do zapłodnienia ? Niby testy można wykonywać już 14 dni po stosunku. Bardzo bym chciała widzieć 2 kreski .

Gość gość
Kłucie w pochwie to raczej nie to. Zaczyna sie od nabrzmialych piersi, brzucha jak przed miesiaczka itp. Ja zrobilam test wlasnie 13-14 dnia po stosunku i wyszly 2 kreski.

Właśnie nie wiem co mam myśleć we wrześniu też mi się miesiączka spozniala aż 10 dni. Ciekawe skąd te plamienia .

Gość gość
A co na to ginekolog? Raczej zaburzenia hormonalne.

Dla pewności zrób domowy super czuły test ciążowy, wszystko się wyjaśni. Najlepiej 7-10 dni po stosunku.

Gość gość
Przecież napisała że robiła test 13 dni po stosunku. Nie czytałaś co napisała?

Gość gość
Mam zamiar zrobić jeszcze jeden test ciążowy jak wyjdzie negatywny idę do ginekologa.

Gość gość
Jak długie masz cykle i czy regularne? Plamienia i inne problemy pojawiły się dopiero ostatnio czy może już wcześniej?

Gość Adela01
Cykle miałam przeważnie 30-33 dni. Od września się to zaczęło. We wrześniu dostałam okres dopiero w 39 dniu cyklu. A dzień przed zauważyłam na papierze przy podcieraniu się krew. To było jednorazowe . Następnego dnia na wieczór dostałam już okres. W ty miesiącu jest inaczej . Okres powinien być 30 października czyli 39 dzień cyklu. Nadal go nie mam. Jak już pisałam wyżej wystąpiły plamienia brunatne. Nigdy tak nie miałam . Jedynie to tylko 1 max 2 dni przed okresem.

Gość Adela01
Test ciążowy wyszedł negatywny po 3 tygodniach od stosunku.

Gość gość
No to masz odpowiedź. To nie ciąża a jakiś inny problem. Idź do ginekologa.

Gość gość
A ile masz lat? Moze to wczesna menopauza

Mam 22 lata . Naczytałam się o nadżerce. Myślę że to jest to . W poniedziałek umawiam się do ginekologa ..