Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trolili

Objawy

Polecane posty

Gość Trolili

Cześć. Dziewczyny jak to było u was ? Moje cykle 28 dniowe , @ przeważnie trwa 5 dni. Staramy się z M już rok. W tym cyklu 7-10 dni tak w tych okolicach miałam niby plamienie, kropka krwi na bieliznie. 5 dni przed spodziewana @ bóle jajników i w dole brzucha, od 4 dni przed ból sutkow, nie mogę się dotknąć, spać itd. Bol piersi. @ się spóźnia.

Gość Trolili
Halllo jest tu ktoś?

Gość gość
Zrób test

Gość gość
I przez rok nie odkrylasco to test ciazowy, albo beta z krwi? Jestes pewna zatem ze maz ci we wlasciwy otwor wsadza?

Gość Ela0976
Zacznijmy od tego że trochę kultury!! I nie oszukujmy się że nie wszystkie objawy to ciąża!!

Gość gość
Co tu masz niekulturalnego? Jakie kolwiek objawy moga byc dopiero po zagniezdzeniu sie zarodka , czyli min10 po zaplodnieniu!,bo to zarodek produkuje hormon odpowiedzialny za objawy! To rowna sie dwom.kreska na tescie, albo przynajmniej rosnacej becie, o ile test jest zbyt slabo czuly!

Gość gość
Autorko zrób test. U mnie w dwóch ciążach jedynym objawem był pozytywny test a poza tym wszystko wyglądało jak w zupełnie zwykłym cyklu przed okresem. Skoro okres się spóźnia to nie kombinuj tylko zrób test.

Gość gość
Po prostu musisz zrobić test albo iść do ginekologa. Ja tam nie wiem, czy to ciąża, ale ja mam zwykle takie objawy przed miesiączką.