Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość codalejznami

Jak zostań razem z Hindusem ?

Polecane posty

Gość codalejznami

Witam , wiem , że pisząc ten wątek wyleje się fala hejtu ale może znajdzie się kobieta z podobnym problemem . Od pewnego czasu jestem w związku z chłopakiem z Indii , układa się nam bardzo dobrze , jesteśmy do siebie tak bardzo podobni a jednak tak różni.. nie jest to jakaś chwilowa fascynacja sobą - oboje jesteśmy pewni uczuć do siebie .Od początku był szczery i jasno opowiedział mi o swojej kulturze i o obawach jeśli chodzi o przyszłość naszego związku . Sprawa jest o tyle trudna ponieważ mam córeczkę z poprzedniego związku , On bardzo chętnie spędza z nią czas , jest w niej zakochany po uszy , mała też szybko przekonała się do niego - ale obawiał się , że jego Ojciec tego nie zaakceptuje . Postanowił powiedzieć o nas w końcu swojemu ojcu - o wiadomości o mnie rodzina się ucieszyła powiedzieli , że jeśli chce być ze mną to Oni nie mają nic przeciwko . Jednak kiedy dowiedzieli się o mojej córce , powiedzieli , że tego faktu nie są w stanie zaakceptować ,że to za dużo problemów , że gdy skończy się wiza ma wracać do Indii a później wyjechać do USA . Ta wiadomość była dla nas straszna mimo , że oboje czuliśmy , że tak właśnie się stanie.. Jest nam bardzo cięzko i oboje nie wiemy co mamy zrobić - On bardzo cierpi z tego powodu , że jego rodzina nie wspiera go wielokrotnie płakał ojcu do telefonu , że kochamy się i chce być ze mną , ale ojciec jest nie ugięty :( . Ja wiem , że bycie razem w tej sytuacji jest bardzo ciężkie , że powinnam myśleć o swojej córeczce i jeśli ktoś nie jest w stanie zaakcpetować nas razem to powinnam odpuscić .. wiem było by dużo problemów i nie przyjemnych sutuacji.. jeśli zrobimy coś wbrew jego rodzinie ..Jednak to uczucie jest silniejsze od nas samych.. Jest tu może jakaś kobieta która była / jest w podobnej sytuacji ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować