Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mia1993

Redukcja zmarszczek może stać się łatwiejsza ?

Polecane posty

Collagenics to preparat, który przyśpiesza regenerację skóry, poprawia jej elastyczność i redukuje zmarszczki. Pomaga on przeciwdziałać skutkom działania takich niszczących czynników, jak słońce, zanieczyszczenia czy zły tryb życia. Collagenics jest bogaty w antyoksydanty, dzięki którym neutralizuje enzymy niszczące kolagen. Jednocześnie poprawia nawilżenie skóry. Więcej informacji: https://link.do/HLknp

Gość gość
wypad ściero z tym spamem!!! :O Każdy twój wpis to spamerska reklama :O :O wypad ściero z tym spamem!!! :O Każdy twój wpis to spamerska reklama :O :O wypad ściero z tym spamem!!! :O Każdy twój wpis to spamerska reklama :O :O wypad ściero z tym spamem!!! :O Każdy twój wpis to spamerska reklama :O :O wypad ściero z tym spamem!!! :O Każdy twój wpis to spamerska reklama :O :O

Gość gość
Ja robiłam zabieg z mezoterapii i bardzo dobrze redukuje zmarszczki oraz uelastycznia twarz. Mi zabieg przyniósł bardzo dobre rezultaty. Mogę polecic miejsce gdzie robiłam w BonJour w Gliwicach.

Gość yvonne88

Dla mnie o tyle stała się łatwiejsza, ze zdecydowałam się na wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym i wiecie co? Nie żałuję;) bo efekty są rewelacyjne;) A miałam je wypełniane preparatem Restylane w Katowicach u pani dr  Teodozji Arkuszewskiej. Poza tym preparat bardzo bezpieczny. 

Gość Marta

Moja skóra zaczęła się starzeć, pojawiało się coraz więcej zmarszczek co mnie bardzo przytłaczało. Dlatego zdecydowałam się na zabieg redukcji zmarszczek wypełniaczami w akademii Ursynów. Nie spodziewałam się aż takich efektów. Jestem zachwycona.