Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mrożona kapusta plastykowe miski

Polecane posty

Gość gość
a kto cie głupi śmierdzący zmiju chce? to towarzystwo ze zbiornika? oni chcą wszystkie co cipę wystawią więc sobie nie schlebiaj, bo rzucą ci 1 cz 2? hahaha jesteś zwykła ścierą, pojemnikiem na spermę rozumiesz? twoi wielbieciele pytają czy mogą się spuścić na twarz a ty się cieszysz , jak znikasz idą do następnej z tą swoja złotówką w jednej ręce a w drugiej straszącym ujem won gnido tania podróbo!

Gość gość
przeciez ona nawet swojego syneczka nazywała glutkiem! czy to jest normalna kobieta? matka? 5 osób? nie żartuj, zmija tutaj nie jesteś lubiana i nigdy nie bedziesz, bo jesteś fałszywa k***wką

Gość gość
tym co tu się pisze przejmowałabym się gdyby osoby piszące nie znały osobiście, znały mnie parę dobrych lat i powiedziały to osobiście, ale od was ? ludzi obcych ? dla mnie psychicznych ? Nigdy !!!

Gość gość
wasze pisanie na nie to jak groch o ścianę ;) możecie sobie posać , a ja mam to w 4 literach , nigdzie indziej

Gość gość
zmija nie rozumie prostego tekstu , trzeba by jej ujem to wyjaśnić :)

Gość gość
Nie jest normalna!!!nigdy nie była i w głupocie zakończy swoj zywot

Gość gość
zmija miej nas w d***e, my dawno juz cie tam mamy

Gość gość
to wy nie rozumiecie kto z was zna mnie osobiście ? NIKT ! I ja miałabym się przejować tym co piszecie ? chyba was pogieło :)

Gość gość
A Zmja ty masz w ogole jakis znajomych? Czy wszyscy juz sie od ciebie odwrócili?

Gość gość
mylisz sie zmija znamy cię od lat, jestes bywalczynią na kamerkach od dawna, i od zawsze gadałaś duzo, nie jesteś ani dyskretna ani ostrożna, niejeden wie gdzie mieszkasz i zna szczegóły z twojego zycia. jestes bardzo nieostrozna, masz małe dziecko, a pokazujesz twraz i umawiasz się na sex za kasę, gadasz o tym, chwalisz się.....to sie teraz msci

Gość gość
na pewno ma rodzinę i znajomych i wszyscy są bardzo dumni ze zmijki, taka zaradna buhahahah

Gość gość
zmija ma tylko kochanków za kasę, gdzie koleżanki? rodzina? gdzie normalne życie? nawet syna zamyka w pokoju jak pieprzy się ze wojakiem, moze dlatego mu nie staje, bo wie ze dzieciak jest za scianą? pomysl debilku

Gość gość
Nękanie art.190a k .k .

Gość gość
Nie wiem dlaczego ,ale Zmja kojarzy mi sie ze stęchlizną :-(

Gość gość
taaa ma rodzinę, rodziców juz pochowała, a męza chce wyprawić na tamten swiat, juz się tym chwaliła ze bardziej jej opłaca się zostać wdową niż rozwódką? mąż widuje synka zmija? powiedz,,,,

Gość gość
gość 19:33 gdybyście mnie tam dawno mieli, to byście dawno o mnie przestali pisać, a tak... wciąż jestem na tapecie, nawet jak mnie nie ma na kamerce :) Byłam na kamerce 92 minyty czyli 1 godzinę i 32 inuty, skończyłam transmisję o 16:10 , jest 19:37 a wy jeszcze o mnie prawie w każdym wątku wspominacie, więc w tej d... raczej nie jestem raczej wciąż jestem w waszych głowach ;)

Gość gość
Ona jest dorosłą osobą i wy nie musicie jej życia układać !

Gość gość
jakie nekanie? piszę to co ona gada na ogóle, na kamerkach i to nie raz i nie dwa, wiec jakie nekanie?

Gość gość
dajcie spokoj zmijce ona jest serio niepełnosprawna umyslowo zobaczcie na jej wyraz twarzy dobra to ktory chlopak fajny na kamerze?

Gość gość
zmija skonczysz w rynsztoku, i niejedna zona jeszcze ci zęby wybije, świat jest mały a ty głupia wspomnisz moje słowa

Gość gość
zmija ty jednak głupia jesteś w jakiej głowie niby ty jestes? ja osobiscie nawet gdzisiaj nie byłem na kamerkach, bo mam co innego do roboty w niedzielę. wolę poczytać kafe niż ogladać wynaturzenia i celulit, syk zmiji i tandetne ciasne mieszkanko! ogarnij się kobieto, nie jesteś pepkiem świata, tylko zwykłą podstarzałą k***wką bez przyszłości

Gość gość
ja mam c***isać, czy dzieciak widuje sie z ojcem ? przecież mnie znacie jak gość z 19:35 napisał, więc wszystko wiecie ;) Czy ja mam koleżanki ? A wy macie jakiś znajomych, że wciąż śledzicie zb, su, ero a potem tu jazgoczecie ? Zdaje się , że nie macie nikogo i stąd te skaczące u was gule ;)

Gość gość
8 piętro jest ladna ale glupia niestety urda nie idzie w parze z inteligencja

Gość gość
mi sie czaechu podoba, ale jak milczy i nie błaznuje hihi

Gość gość
dla was jestem pępkiem świata, jeśli jest inaczej to udowodnijcie to nie pisząc o mnie :)

Gość gość
zmij szkoda na ciebie czasu, baw się dobrze, tylko nie zapomnij o jednym, masz dzieciaka i swiat jest mały, zeby to się na tobie nie zemsciło

Gość gość
faktycznie BISKA na ero siedzi ale tam malo ludzi nie zarobi bidna musi zasuwac w zabce

Gość gość
szkoda słów , żaden debil nie pojmie, ze jest debilem tylko uważa, ze wszyscy zazdroszczą mu debilizmu

Gość gość
nie ma szans byście przestali o mnie pisać :) jestem w waszych głowach już od ponad roku :)

Gość gość
dokładnie gośc 19:45