Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merronia

mąż jest uzalezniony od gier w telefonie komputerowym.

Polecane posty

Gość Merronia

Jesteśmy małżeństwem od 9 lat, mamy trójkę dzieci, a mój mąż zachowuje się jak wieczny kawaler. Nie poświęca nam swojego czasu. On albo gra w gry na telefonie albo ogląda filmy w telewizji. Czuję się niekochana przez niego i jest mi z tego powodu bardzo źle. Wiele razy próbowałam z nim rozmawiać, ale to nie działa. Dzieci z tego powodu też cierpią, mąż nie chce wychodzić z nami na dwór, a ja ciągle zajęta obowiązkami domowymi nie mam na to wszystko już siły. Chce mi się ryczeć !!!

Gość gość
Mój uzależniony od kafeterii.

Gość gość
Ja też wiecznie gram w coś na komórce

Gość Merronia
Posłuchajcie problem jest na tyle duży, że mój mąż jest zdziwiony , że one potrafią już coś przeczytać, liczyć, a to jest wszystko moja zasługa, to ja im poświęcam swój czas.

Gość Merronia
Moje dzieci mają niewyraźną mowę, są pod opieką logopedów, w domu należy z nimi ćwiczyć i ten obowiązek też spada na mnie.

Gość Merronia
gość dziś Ja też wiecznie gram w coś na komórce Masz żonę i dzieci? Ja im szczerze współczuję. !!! Mąż budzi się wcześniej o godzinę przed wyjściem do pracy, żeby móc sobie pograć, czyli wstaje o 5:00 nad ranem. Wraca z pracy to samo, telefon i telewizor.