Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was zniechecilby taki pocałunek?

Polecane posty

Gość gość

Pocałowałam się po alkoholu z chłopakiem który mi się podoba. Nie mam jakiegos doświadczenia w tych sprawach, kilka razy w życiu się całowałam i jakoś to było. A tutaj klapa totalna. Zapomniałam jak się całuje. Naprawdę. Włożyłam chłopakowi język w usta i nie wiedziałam co robić... Zaczęłam bez wyczucia ruszać ustami i językiem W końcu powiedział mi, probuj robić tak jak ja. Wtedy poczułam się jak debil. Chyba skreślona jestem na amen. Na oczy mu się nie pokaże. A tak fajnie mi się z nim rozmawiało, porządny taki chłopak. Eh :((( stres mnie chyba zezarl, albo alkohol to.... I w ogóle nie wiem, czy wytłumaczyć mu się że byłam na tyle pijana że nic nie pamiętam, czy lepiej już odpuścix? Was by takie coś zniechęciło totalnie?

Gość gość
dlaczego tak myślisz? Uzna że jesteś niedoświadczona w tych sprawach a to plus. Faceci wolą gdy ich kobieta nie miała zbyt wielu albo jeszcze lepiej wcale partnerów przed nimi. Czują się się wtedy pewniej. Także wykorzystaj twoją nieporadność na swoją korzyść i daj mu myśleć że jest bardziej doświadczonym niezależnie od tego jaka jest prawda. To żaden wstyd tylko Plus dla ciebie.

Gość gość
No ale jak musiało być fatalnie, skoro zaczął mi mówić co mam robić :o traaagedia

Gość gość
no i co z tego? Wolisz mieć opinie zdziry która umie się całować i nie tylko to czy porządnej dziewczyny która jest niedoświadczona w takich tematach? Na samym sexie i całowaniu trwałego związku się nie zbuduje. Ważne są relacje między wami. No chyba że zależy ci tylko na zabawie. To sorki

Gość gość
Ale masz problemy jak 13latka:-D .Slyszalas o docieraniu sie? Całowanie jak i bzykanie z nową osobom zawsze jest inne i ma sie czesto wrazenie ze sie nic nie umie i czlowiek sie krepuje .Daj na luz liż sie czesciej z nim daj mu w majtach pośnupać przed bzykaniem itd itp ,wszystko jest w normie;-) :-P

Gość gość
To wyszło tak jakoś samo z siebie. Ja nie wiem jaki on ma stosunek do mnie, ale mi się podobal. :/ I w sumie to on mnie pocałował. Ale jak to jest w ogóle możliwe. Jak tak czytam w internetach to raczej mężczyźni nie potrafią się całować, a kobiety mają to we krwi. Ja chyba jestem jakimś wyjątkiem potwierdzającym regułę. Podobno instynktownie się wie co robić podczas pocałunku, a ja zapomnialam i zastanawiałam się tylko co źle robię. Zero przyjemności. Gdyby on tego cyrku nie zakończył, to calowalabym się pewnie z godzinę jeszcze zastanawiając się czemu ten pocałunek jakiś taki dziwny :/

Gość gość
Wrzuć na luz. Nie przejmuj się . Będzie dobrze. Nie ma czego się wstydzić. Lepiej połóż się już spać - jutro nowy dzień.

Gość gość
W pociągu jestem, a nie umiem spać w pociągach, więc zastanawiam się nad moimi porażkami życiowymi

Gość gość
Czym ty się przejmujesz kobieto. Na kimś trenować trzeba a i nikt się nie rodzi mistrzem w niczym. Chyba ze jest geniuszem ale to rzadkość.

Gość gość
Dobra dzięki, już się przerazilam, że wszyscy mają takie piekne pocałunki, tylko ja taką fajtłapa jestem .... A tak chciałam go oczarować moim całowaniem... hehehe.. A wyszło że nawet nie umiem..

Gość virag
Ważne że ci nie śmierdziało z ust bo gdyby było inaczej to by zaczął kaslać i by to całowanie przerwał.

Gość gość
To trzeba umyć zęby.

Gość gość
Jeśli nie umiesz to by się ucieszył bo by myślał że jesteś dziewicą. Zniechęcić by mógł brzydki zapach z ust i nieswieża bielizna osobista.

Gość gość
całowanie się jest dobre dla leszczyków .. Normalny facet woli loda

Gość matyskiel renata
Woli to niech ćwiczy joge i sam sobie zrobi. Nie każda kobieta chce poczuć smaki i zapachy spod napletka.

Gość gość
Smaki spod motylka w upalny dzień też mogą wywołać mdłości.