Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak uczuć

Polecane posty

Gość gość

Ciekawa jestem, czy macie kobiety/ dziewczyny takie coś: w początkowym etapie związku, kiedy hormony wariują itd. jest wszystko fajnie, ale kiedy mija ten etap, tracę kompletnie zainteresowanie drugą osobą, nie mówiąc już o jakichkolwiek uczuciach. Nie mam ochoty się spotykać, nie mam ochoty gadać, wszelkie uczucia, które miałam do tej osoby na początku się kończą. Wydawałoby się, że takie coś jest raczej bliższe naturze mężczyzny niż kobiety. I nie jestem już nastolatką, a ten schemat powtarzał się w każdym moim związku.

Gość Nów__________
Nie mam takiego czegoś, jesteś jakaś wybrakowana.

Gość gośćmad
Nie mam czego takiego :)

Gość gość
Zdaję sobie sprawę, że jestem wybrakowana, jak to nazywasz, i że to nie jest norma, ale ciekawi mnie czy są tu jeszcze inne "wybrakowane".

Gość gość
Nie mam czegoś takiego za to znam faceta który coś takiego ma

Gość Endriu Domyslny
Login

Gość gość
wbrew pozorom przyczyny mogą być naprawdę różne, możesz nawet sama sabotować swoje związki by nie trwały dłużej gdyz np. boisz się zaangażowania lub odpowiedzialności i uciekasz do początku z kimś nowym, może to tez być lęk przed odrzuceniem więc to Ty wolisz pierwsza porzucać. Możesz mieć nierealny obraz miłości a wiadomo że łatwiej poszukać kogoś nowego niż zając się pielegnacją gasnącej namiętności.

Gość gość
Wcale nie jest tak łatwo zaczynać od nowa.