Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I should leave You

Polecane posty

Gość gość

Tak. Powinnem Cię zostawić. Od bardzo dawna tu nie wchodziłem. Wiedziałem, że między wierszami mogę Cię spotkać. Mam wrażenie, że nie pasujecie do siebie i on jest nadzbyt stary dla Ciebie ale ok rozumiem „połączyły was psy“ jak kolwiek głupio to zabrzmi. Wiem jak to wygądało i dlaczego go spotkałaś. Dziwi mnie twój wybór. Tamtego czasu byłaś pełna energii z wewnątrz... Wychodzę na zawsze. Życzę Ci aby twoja córeczka była zdrowa. Szczęścia w miłości ? Twój związek to współczesna fikcja „niby miłość”. Miłości tam brak. Ty próbujesz. Ale on. Nie on dla Ciebie. Ja być może tez nie. Do zobaczenia pewnego dnia Klaudia Autor

Gość gość
Nie psy a konie, nie córeczka a syn a reszta mało kogo obchodzi. Poza tym ty jej miłości tez byś nie dał Jakubie, chciała być z toba zeszłego lata, wybrałeś prostaczke chamską, chciala być z tobą w grudniu, razem wychowywac dxieci, obraxiles sie, ze nie byla sana, tobie bylo wolno miec zboczona a jej nie, jak zwykle kalizm z twojej strony zniszczyl wszystko. Marta podjęła dobra decyzję, powinna jej się trzymać i odstawić ciebie do lamusa.