Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Puscilam sie mezowi na zlosc

Polecane posty

Gość gość

Mialam 19lat jak wyszlam za maz dzisiaj jestem z 4-ro letnim starzem dopoki maz w kazdy dzien po pracy przychodzil bylo fajnie w kazdy wieczur mnie bzykal tak dlugo na ile mu starczalo sil,bylam z niego bardzo zadowolona. Ale teraz gdy juz ponad dwa lata pracuje w Irlandi i przyjezdza co 6-c miesiecy na pare dni to mi nie wystarcza bo lubie bardzo sex. Delikatnie postanowilam poszukac sobie takiego faceta ktory by mi sie podobal pod kazdym wzgledem, Na moje szczescie znalazlam.Gdy pierwszy raz poszlam z nim do lozka i pozwolilam mu zeby wszedl we mnie dopiero wtenczas dotarlo do mnie jakiego ostrego samca znalazlam .A gdy wszedl we mnie poczulam ze ma kutaasa wiekszego i grubszego od meza ,Meza kulassa nigdy tak gleboko nie poczulam bardzo z tego sie ucieszylam,ale ze tak dlugo bede p******a to nie moglam uwierzyc myslalam ze nie skonczy, pierwszy raz bylam na maxa przerznieta i z sil opadlam, Teraz jak meza niema w domu to on sie moja cippcia opiekuje lepiej od meza, ostatnio powiedzialam jemu ze mazy mi sie trojkacik ja ma fajnego kolege ktory tez ma takiego duzego to mozemy sie spotkac.

Gość gość
Znowu ten analfabeta :O

Gość gość
do 10,44 Ty pedale zwal h+u+j+a i nie obrazaj wszystkich uczestnikow tego forum bo nie kazdy jest takim analfabeta jak ty

Gość gość
10:53 chyba ty onanisto-fantasto z małym

Gość gość
Żałosne😭 :O

Gość gość
10:53 chyba ty onanisto-fantasto z małym Zgłoś X Przeciez to jest ten koleś od ginekologów i seksu grupowego co pisze dziorka zamiast dziurka :) Tego cwelostana idzie poznać w mig po jego chorym bełkocie ;)

Gość gość
albo wieczur zamiast wieczór :)

Gość GościuOstatniPorządny
Jeśli fejk, to dzięki budujesz moje ego do tego by być niedostępnym facetem, ale miłym szarmanckim i starającym się gdy trzeba i można ;) Jeśli nie fejk, to dziewczyno jeżeli dla Ciebie priorytet w życiu to seks, to idź do lekarza, już dawno powinnaś. Rozumiem różne rasy i wyznania, ale nie rozumiem poglądu niczym z p****la, brak ambicji, zero dumy i odwagi.. człowiek zachowujący się jak tchórz i walący się na boku, to burzy tylko moją wiare w świat, niezależnie od tego kto to pisał.