Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wirtual

Polecane posty

Gość gość

Chciałam się dowiedzieć ile trwał Wasz najkrótszy związek czy podchodziłyście ,do niego poważnie czy kochałyście osobę z którą byłyście i dlaczego się skończyło?

Gość gość
Dzis zwiazków nie ma są uklady jest dawca kobieta i biorca facet .

Gość gośćSmutny
Był wirtual, był seks, były emocje graniczące z uczuciem. Była tęsknota. Były kłótnie i parodniowe przerwy w pisaniu. Zawsze wracaliśmy do siebie. Jeszcze bardziej spragnieni siebie, czuli, nienasyceni. Któregoś dnia wszystko ucichło. Adres mailowy został usunięty. Niczego nie żałuję.

Gość gość
gośćSmutny dziś Dziękuję za wyczerpujący i tak pełen ważnych dla mnie wiadomości post.Ile byliscie?Jakie związki wirtual mogą przetrwać próbę czasu i z jakich powodów tak się dzieje?Bo rzecz sprowadza się do przewidywania który związek będzie trwały

Gość gośćSmutny
Wszystko zależy od zainteresowania, podniecenia, chemii w związku:) W wirtualu czas nie gra roli:) Rolę grają emocje. Bardzo smutne są pożegnania. Potem tęsknota. Trzeba szukać dalej, nie oglądać się za siebie. Piękno leży w poznawaniu nowych ludzi. Różnych. Internet nam to umożliwia:)

Gość gośćSmutny
Autorko, dlaczego o to wszystko pytasz? Co tak naprawdę chcesz wiedzieć? Maile to zupełnie inny świat:)

Gość gość
tak :) Współżycie dwojga ludzi jest bardzo ważne lecz jest to tylko składowa wielu rzeczy sygnałów które świadczą o tymże dla mężczyzny to tylko seks ,a nie prawdziwa relacja Zastanawiam się czy to nie jest tak że panom chodzi seks

Gość gośćSmutny
Nie do końca tak jest:) Decyduje mowa ciała:) W wypadku wirtualu też można pisać wyrażając "mowę ciała". Jeżeli rozmowa będzie prowadzona na konkretny temat, bez aluzji, bez dwuznaczności, wtedy facet nie pomyśli o seksie. Skoncentruje się tylko na temacie dysputy:) Jeżeli go zachęcasz...to wybacz:)

Gość gość
ile trwa miłość -związek wirtualny trwa parę tygodni lub miesięcy ?Jak długo trwa przeciętnie romans?

Gość gość
Mój związek wirtualny trwał trzy lata. Skończył się i wciąż to mnie boli. Niby to tylko internet, ale tęsknię za nim. Bardzo. Czasami chcę napisać do niego, ale wiem, że nie mogę.