Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W końcu jędrne i większe piersi

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny czytałam wiele opinii na forum o tabletkach na powiększenie piersi.Dużo jest pozytywnych komentarzy jak i wiele negatywnych od osób ,które twierdzą ,że te tabletki to badziewie,ale nie wiem czy same stosowały i nie zadziałało na nie czy stosowały za krótko. Dziewczyny na niektóre osoby te preparaty możliwe ,że nie zadziałają a na inne tak.Nie wiadomo dlaczego i od czego to zależy ,że jednej pomoże a innej nie.Ale jeśli chcecie spróbować a szukacie jakiegoś rozwiązania myślę,że warto spróbować i możecie to skonsultować z lekarzem.Ja sama brałam tabletki i pytałam ginekologa o nie.Lekarz powiedział,że warto spróbować bo nie zaszkodzą a mają naprawdę dobry skład,kozieradka,chmiel które działają estrogenie na porost biustu -> http://nplink.net/cRUrYkvA Ale każdy jest inny i na każdego działa inaczej.Ja miałam mały biust i byłam z tym u ginekologa,mam też owłosienie w miejscach typowo męskich na brodzie,brzuchu. Po badaniach lekarz powiedział ,że nie mam zaburzeń hormonalnych a te włoski to taka ,,moja uroda,, niestety i że to geny.Moja mama ma biust duży D i większość kobiet w mojej rodzinie a tylko ja mam malutki A.Chciałam choć trochę powiększyć. Pomyślałam ,że spróbuję tych tabletek.Brałam przez 3 miesiące kuracji.Nie zawiodłam się,zadziałały na mnie,przez co mój biust się zaokrąglił ,ujędrnił,nie jest ogromne powiększenie ale z A wskoczyć na duże B to jak dla mnie sukces i cieszę się ,że spróbowałam.Wiem,że wiele dziewczyn ma problem z małym biustem,więc jeśli możecie to próbujcie coś zmienić,czasem warto spróbować,poczytajcie,zapytajcie lekarza nim kupicie co wam radzi.Też wtedy myślałam,że wydam pieniądze w błoto ale pomyślałam,że spróbuję bo do stracenia nic nie mam jedynie pieniądze.Sugerowanie się tylko opiniami z internetu to nie jest dobry pomysł,warto to też skonsultować z lekarzem.Pozdrawiam

Gość gość
reklama trucizny ?