Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna rocznik 95

Polecane posty

Gość gość

Szuka dobrego chłopaka. Na randce wkurza ją jak facet patrzy się jej na biust. Dla niej to niestosowne. Dziewczyna ta wcześniej miała erotyczne przygody z kolegami. Teraz kończy z tym i nie chce by chłopak na randce patrzył na jej biust. Jest kurwą czy szmatą?

Gość Kapitan  Jack Sparrow
Nie jest materiałem na żonę. Za jakiś czas zateskni za przygodami. Tylko frajer taka weźmie :O

Gość gość
Schowaj cycki i po problemie.

Gość gość
Tylko, że ja o tym wiem. Z ironią o niej pisze. Ja jestem porządnym chłopakiem w jej wieku. Miałem okazje na seks z dziewczynami co mi die nie podobały i jako 100 % facet mam i miałem ochotę na seks. Jednak jestem normalny i umiem się powstrzymać. Nie mógłbym być nie fer w stosunku do dziewczyn. Tylko, że ja takiej przeszłości dziewczyny nie zaakceptuje. Rozumiem mogła mieć kilku chłopaków i uprawiać z nimi seks. Tylko musiałaby być z nimi w związku wówczas.

Gość gość
Też te młodsze dziewczyny mi sie nie podobają co mają 16-20. Sporo kurew z nich na necie. Mają zryty mózg, że niby jak robi loda to nie seks bo dziewica i może obciągać kolegom poznanym na necie. Zwykłe ścierwa.