Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ELITA I PRZODOWNICY KAFE DO OCENY

Polecane posty

Gość gość
Robi z siebie błazna, bo jest błaznem. Albo inaczej. On jest poważnie zaburzony. Dlatego stroi te fochy. W sumie nieszczęsny i żałosny typek. Uważam, że matka powinna mu natłuc po mordzie.

Gość gość
Przemek skomentuj te 3 fotki z 22:00, 22:01 i 22:01 czemu tak kreujesz sie na debila?

Gość gość
no właśnie dlatego nie miałeś bo robisz z siebie debila, błazna, twoje zachowanie jest debilne i fotki robisz tak żeby wyjść na nich jak debil, zatem nie ma co sie dziwić że dziewczyny stronią od ciebie, gdybyś sie potrafił zachować, normalnie porozmawiać a do tego wstawiałbyś fotki tylko takie jak ta z pokazywarki to miałbyś dziewczyne już dawno

Gość gość
Efekt długoletniego odosobnienia, braku zdrowych i realnych znajomości.

Gość gość
Nigdy nie miałeś, bo jesteś odstręczający PSYCHICZNIE, nie fizycznie. Nic ze sobą nie robisz, tylko błaznujesz. Budzisz niechęć i wręcz obrzydzenie. Kobiety czują, jakim jesteś miękkim leszczem. Albo będziesz błaznował dalej, albo pójdziesz do psychiatry i zaczniesz się leczyć. Ale musiałbyś spokornieć. Ale nie! Pan Przemo najmądrzejszy i nie będzie się upokarzał na terapiach, woli upokarzać się publicznie w internecie. W końcu ktoś tu wstawi twoje dane z adresem i będzie następny rozdział beki z Przema.

Gość gość
haha no ale przecież takimi głupkowatymi fotkami to tylko jeszcze bardziej nieatrakcyjny jesteś i tylko jeszcze bardziej zaniżasz sobie samoocene i wystawiasz się na hejt i pośmiewisko co za jełop:o

Gość gość
No piertol tak dalej. Obiektywnie jestem mniej urodziwy od ciebie. I mam dziewczynę i to nie pierwszą. Mam zryty łeb, bo mam fobię społeczną, nerwicę i tak dalej. Ale kurfa poszedłem do psychiatry i się leczyłem i leczę. Robię chociaż cokolwiek, chociaż troszeczkę. Ty nie robisz nic, tylko jedziesz w dół. To się nie dziw.

Gość gość
dziś 100% w punkt on woli kolejne lata zmarnować i pogłębiać swoje spiertolenie i odcięcie społeczne niż ruszyć d**e i zawalczyć o siebie i o lepszą przyszłość

Gość gość
Ja go rozumiem, o tyle, że walka ze sobą jest bardzo trudnym zadaniem. Ale albo się próbuje, albo nie. On nie próbuje.

Gość gość
on ucieka przed samym sobą, dlatego woli świrować w necie i odwalać inne debilstwa byleby nie myśleć o sobie i swoim życiu, odgania w ten sposób myśli

Gość gość
A gdzie elita kafeterianek ? :)

Gość gość
on nawet nie ma jaj sie teraz odezwać bo woli dalej uciekać...

hahah zawsze jak widze to zdjecie to brechtam ze smiechu, dzieki :D:D:D moglby ktos wstawic tą moją fotkę z łyżką ale w normalnym formacie bo chce pokazac koledze ktory mi ją robił :D🖐️. Spoko fota ;D

Gość gość
A gdzie 92?

Gość gość
Krzysiek jest najprzystojniejszy

Gość gość
Filip cynicfm najprzystojniejszy z tych przegrywów

Gość gość
Przemek przystojny hahaha widać że ktoś sobie jaja robi

Gość gość
Nigdy nie miałeś dziewczyny bo jesteś za brzydki dla nich