Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie nadaje się do pracy..

Polecane posty

Gość gość

Bardzo proszę o nie pisanie głupich komentarzy.. Sprawa wygląda tak że mam 27 lat i próbowałam już w wielu firmach podjąć pracę. Wytrzymałam góra miesiąc później mi podziękowali, tak było dosłownie wszędzie. Zawsze sobie nie radziłam, trzęsły mi się ręce i nawet z nerwów nie potrafiłam mierzyć na magazynie prostych rzeczy, nie wspomnę o liczeniu. Nigdy nie przepracowałam nawet pół roku, nawet nie miałam umowy o pracę. Czyli wychodzi na to że całe swoje życie nie pracowałam.. Problem polega na tym że boję się ludzi, pracy i ogólnie odpowiedzialności. Cała się trzęsę jak ktoś na mnie patrzy, przy wykonywaniu pracy. Mam wrażenie że nie potrafię robić prostych zadań, za każdym razem coś potrafię zrobić odwrotnie nawet jak ktoś mi to wytłumaczy. Serio nie wiem co się ze mną dzieje, wiem tylko że jestem brana za lenia który nie chce iść do pracy. Takie zdanie ma o mnie rodzina, mama i tata. Co mam zrobić ? Byłam u psychiatry, dał mi tabletki i ledwo kontaktowałam. Odłożyłam i niestety rzeczywistość wróciła.. Boje się wyjść do sklepu, pracy i życia.. Nikomu nie mówiłam o tym że sobie nie radzę i się trzęsie, boję się że ktoś mnie weźmie za nieudacznika życiowego. Chciałabym pracować ale nie radzę sobie, ludzie mną tylko potrafili pomiatać. Nie raz przyszłam z rykiem do domu bo zrobiłam coś źle na magazynie i nie dostałam umowy.. Jak żyć ? Nie chce być postrzegana jako pasożyt, ale boje się strasznie powiedzieć rodzicom o tym że jestem jakaś inna.. Nie mam prawka, nie mam w sumie niczego ? Bo boję się życia ?

Gość AAANASIA
Jak bym o sobie czytała.. mam to samo ale pracuje jesteśmy po prostu stworzone zeby byc milionerkami :) i nic nie robić znajdz sobie tzw leniwa prace ja taka mam i da sie przeżyć

Gość gość
Ja też mam problemy z pracą. Ciagle mnie zwalniają bo się spóźniam i jestem powolna. Nawet jak jestem szybka to i tak jestem dla wszystkich powolna. Są 4 rozwiazania: 1. bogaty mąż i brak pracy, 2. Otworzyć swoją firmę i robić po swojemu, 3. grać w totolotka, 4. znaleźć pracę odpowiednią do warunków jakie mamy, do wad i problemów pasującą które nas gnębia. Albo zmienić zawód na taki co będzie można pracować z problemem jaki mamy.

Gość gość
Znajdź sobie pracę w muzeum. Pilnowanie ekspozycji to spokojna , bezstresowa praca. Znam osoby, które zarabiają na życie w ten sposób. Bardzo sobie tą pracę chwalą.

Gość gość
jak chcesz zarobić kilka tysięcy euro za nic sprawdź Big Word civilians on the Battlefield

Gość gość
Może spróbuj pracować w domu, robić jakieś projekty, grafike, etc. Pracujesz w spokoju w swoim tempie, nikt na rece ci nie patrzy...

Gość gość
idiota

Gość gość
To powiedz psychiatrze o lekach niech ci dobierze inne

Gość gość
masz gg autorko?

Gość gość
Dziękuję za rady, niestety mieszkam w małym miasteczku i są tylko magazyny albo sklepy.. A jeśli chodzi o prace przez internet to nie mogę znaleźć poważnej.. A jak ktoś się ogłasza że da prace przez internet to zaraz pisze Oriflame albo Avon.. GG nie mam ale mogę założyć

Gość gość
Z tego co opisałaś autorko to nie jesteś nieudacznikiem lecz masz fobie społeczną . Powinnaś znaleźć dobrego psychologa i podjąć terapię . Z tego da się wyjść ! Bliska mi osoba miała identycznie , nie potrafiła nawet porozmawiać przez telefon w czyjejś obecności tak bardzo się stresowała . Nie była w stanie zrobić zakupów w sklepie , jedynie zakupy przez internet . Oczywiście cokolwiek by nie robiła , nikt nie mógł patrzeć jej na ręce , nawet najbliższe osoby bo bardzo się stresowała. Poszła w końcu do psychologa i wyszła z tego ale terapia trwała 8 miesięcy. Jeśli masz możliwość skorzystania z pomocy psychologa to zrób to jak najszybciej . aha ta osoba miała 28 lat jak poddała się terapii.

Gość gość
Idź do call center, tam się większość o******la i zarabia kokosy

Gość gość
napisz 47047797