Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika9696

Costagnus i olej z wiesiolka

Polecane posty

Gość Nika9696

Hej! Czy jest tu osoba która brała costagnus i olej z wiesiolka? Pomogły wam te kuracje ? Udało wam sie zajść w ciążę?Staram się o dziecko z narzeczonym ,ale nic z tego narazie. Mam cykle 33-40dni i do tego bardzo bolace okresy dlatego pomyślałam o tym żeby zacząć brak costagnus ponoc pomaga na takie dolegliwości I dni owulacyjne itp tak jak olej. Robiłam badania hormonalne I mam podwyższoną prolaktyne I testosteron. Dajcie znać. Pzdr :)

Gość gość
ja biore tran i olej z wiesiołka ale to na nerwice, tak mi psychiatra zalecił i mi pomaga łącznie mają dużo witamin, kwasy omega3 i omega6, kwasy epa dha i coś tam jeszcze a to wszystko wpływa bardzo korzystnie na funkcjonowanie mózgu a co za tym idzie na funkcjonowanie całego organizmu więc możliwe że i tobie pomoże, a o tym costagnusie pierwsze słysze, musze poczytać co to jest

Gość gość
nika a jak robiłaś te badania hormonalne? jakiś gotowy zestaw mają w laboratorium takich badań czy po prostu lekarz ci zlecił konkretnie jakieś badania? co jeszcze oprócz prolaktyny i testosteronu?

Gość gość
dodam, że tego tranu i wiesiołka biorę 2x dziennie rano i wieczorem po łyżce stołowej, do tego jeszcze biorę tabletke vitaralu co rano, też zalecone przez lekarza vitaral, tran, wiesiołek i tak codziennie już od dobrych 8 miesiecy

Gość Nika9696
Poszłam do gin i powiedziałam że staramy się o dziecko. Sam mi zalecił te badania wypisał na karteczce . Tylko Prolaktyna i testosteron. Na tarczyce też miałam robione ale jakiś czas temu u innego lekarza. Ponoć to najważniejsze hormony bo jak są podwyższone to przez to możesz mieć problem zajść w ciążę. Ja mam podwyższone dlatego chce zacząć brać te tabletki costagnus i olej z wiesiolka dużo czytałam na ich temat I innym pomógł zajść w ciążę. A chciałam się dowiedzieć czy jest ktoś kto brał te leki jakoś na czasie.

Gość Nika9696
Poszłam na to pobranie krwi dałam ta karteczkę i jak poszłam odebrać wyniki to na kartkach miałam tylko prolaktyne I testosteron

Gość gość
Stosowałam kapsułki z olejem z wiesiołka GAL. Powiem Ci tak, stosuj od 1 dnia okresu do owulacji tyle kapsułek ile nakazuje producent. Później robisz przerwę. Jeżeli się nie uda, to znowu zaczynasz stosować wiesiołka od pierwszego dnia cyklu. Trzymam kciuki.