Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci powiedzcie szczerze gdybyście mieli kobiete

Polecane posty

Gość gość

i bylibyście zakochani to nie przeszkadzałby wam jej przebieg? na innym temacie facec***iszą ze taka kobieta która dawała komu popadnie jest dobra bo jest dobra w łóżku a mi się wydawało ze jak się kogoś kocha to jest się zazdrosnym o przeszłość i to przeszkadza, gryzie

Gość gość
chciałbym żeby lubiła swingowanie po ślubie i zabawy z paniami też .

Gość gość
taka co dawała duzo to jest dobra kobieta, ta co nie miała wielu to jest zła kobieta bo nikt ja nie lubi;)

Gość gość
Po to ma psioszke i dupkę żeby dawała i przyjemność czerpała

Gość gość
Weźmy taka nastolatkę która brała kilka razy udział w słoneczku - miała kilkunastu partnerów i ja mam 15 lat później być o to zazdrosny? To jest chore.

Gość gość
Dojrzaly emocjonalnie czlowiek nie jest zazdrosny o przeszlosc. W wieku dajmy na to 25, 35 lat kazdy ma jakas przeszlosc. Mozna co najwyzej wnioskowac z przeszlosci, ze np. kobieta ktora miala 30 partnerow jest byc moze uzalezniona nimfomanka, taka ktora zdradzala ma zdrade we krwi itd. Ale podobnie jest z 25-30 letnimi dziewicami uwazajacymi sie za lepsze z powodu dziewictwa, one sie tez do zwiazku nie nadaja

Gość gość
kazda sie nadaje ktora lubi sex;)

Gość gość
Myślałam że zakochanego faceta obchodzi ilość partnerów a tu wychodzi na to ze im więcej tym lepiej, widać myślicie kuta/sami

Gość RzycieWmatrycie
Ja właśnie mam inne zdanie. Osobiście wolałbym jakby moja dziewczyna nie miała, bądź miała jak najmniej partnerów przede mną. A jeśli chodzi o jakieś słoneczka, zabawy, orgie to już w ogóle, chyba nie chciałbym budować z nią związku, jakoś nie tyle co mnie to zniesmacza, ale jakoś odpycha po prostu.

Gość gość
Poprzedni nie mają żadnego znaczenia. Liczy się tu, teraz i przyszłość.

Gość gość
Dlaczego mialaby mnie obchodzic ilosc partnerow? Ja tez mialem partnerki, nie jestem hipokryta

Gość gość
pewnie tym którym nie przeszkadza to sami moczają kija gdzie popadnie

Gość gość
Każdy ma jakąś przeszłość...zjamijmy się swoją a nie szukajmy problemów w czyjejś. Każdy ma prawo żyć jak chce, każdy ma potrzeby, każdy czegoś może żałować - nam nic do tego. Jak komuś to przeszkadza i tego nie akceptuje to żegnam...nie dyskutuje. To moje życie i nikt nie będzie wpędzał mnie w poczucie winy. Nie pasuje to spadaj.