Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obfity śluz, pomocy

Polecane posty

Gość gość

witam, mam 18 i od kilku miesiecy stosuje antykoncepcje hormonalna ze wzgledu na problemy skorne. od mniej wiecej 2 blistka zauwazylam, ze moj sluz stal sie bardzo obfity i wodnisty. ze wzgledu na brak zapachu lub/i swiadu, nie martwie sie tym, mama mowila mi, ze to normalne, ze moze sie zmienic. problem moj lezy w tym, ze to bardzo niekomfortowe - czasami czuje sie, jakby sie “lalo” ze mnie. najgorzej w sumie jest w nocy, w dzien zakladam wkladki, ale spac preferuje bez bielizny a potem cale pizamy mokre, jakbym sie praktycznie posiusiala. czy jest jakas mozliwosc “ograniczenia” tego sluzu? przynajmniej troche? pytam akurat tutaj, gdyz moja mama sama nigdy tak nie miala, a w internecie nic pomocnego nie znalazlam. mial moze ktos z Was podobnie? sa jakies metody? prosze o pomoc i nie pisanie glupich komentarzy. z gory dziekuje

Gość gość
A co na to lekarz?

Moja kuzynka ma 17 lat i w wakacje miała podobnie. Cały czas miała tam mokro, jak gdzieś usiadła bez majtek to siedzenie za chwilę było mokre. Potem się bardziej pilnowała i starała się chociaż mieć majtki na sobie jak gdzieś siada ale jak dłużej posiedziała to też potrafiła coś zostawić. Jak była poza domem to używała wkładek i to wystarczało ale  po domu jak był upał to było jej z wkładką za gorąco. Jakoś w połowie września samo jej to przeszło.