Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wsadzą mnie do paki ?

Polecane posty

Gość gość

Dziś wracając z kościoła zrobiłam straszną rzecz. Czy jeśli mnie policja namierzy to na długo trafię do więzienia i czy na rozprawę sądową szukać adwokata ? Wychodz z kościoła przechodzę przez pasy idę chodnikiem i tu właśnie jest ten moment krytyczny który zadecydował o moim dalszym życiu. Wyplułam gumę do żucia na chodnik. Jest jakaś możliwość aby uniknąć więzienia za ten straszny czyn ?

Gość gość
No to cie wsadza,odbebnisz swoje i bedziesz miec spokoj,wielu ludzi to przezylo i zyja.

Gość gość
Nie wiem ile masz lat i czy faktycznie byłaś\eś dziś w kościele , jeśli to jednak prawda to dziwię się że jako wierzący\ca piszesz takie bzdety jakbyś pozbawiony był rozumu.

Gość gość
Właśnie przejechał koło mojego domu radiowóz już na pewno mnie namierzyli. Już po mnie ,pomocy uciekać schować się gdzieś czy co robić. Muszę sobie załatwić papiery od dentysty że byłam na plombowaniu zemba i gumy nie moge rzuć.

Gość gość
Papiery to ty sobie załatw ale od psychiatry.

Gość gość
O czym było kazanie?

Gość gość
Kazanie dziś było o tym że nie każdy imigrant to terrorysta.

Gość gość
Prokurator z miejsca, wyrok min 12 lat do tego grzywna oraz dożywotni zakaz wkładania gumy do mo'r'dy. A niech tylko ktoś się poślizgnie na tym i sobie coś zrobi, to płacisz mu do końca życia rentę. Jedym słowem masz prz'eje'b'ane.