Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest Broken Inside

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze ta żonka co wyzywa wszystkie kochanki też ma nieźle na bani. Ale to chyba tutejsza prowo bo to masakra by było prawda.

Gość gość
Brok nawet tematy zakłada swojemu kochankowi 13. Zabawa jest przednia:-)

Gość gośćSylwias
Po pierwsze jestem zdrowa po drugie nie bywam tu często bo pracując studiując dwie specjalności jednocześnie i odbywając praktyki (8 h dziennie)oraz prowadząc dom-oraz wychowują dwoje niemal dorosłych dzieci, najzwyczajniej w świecie nie mam na to czasu.Wypowiedziałam się kulturalnie na temat Broken a wy podle mnie obrażacie wiecie ze to karalne? naruszacie moją godność!mam prawo was zaskarżyć jednak nie będę zniżać się do waszego poziomu idę bo mam jeszcze 4 prace do napisania i 4 prezentacje do zmontowania ,w kościele byliście ? niedziela jest!Dziwne ze to ja muszę być stale ta dobra i wszystkim wszystko załatwiać np praktyki a co mam w zamian ? no dziękuję a jakże!Każdy ma prawo do swojego zdania ja również i nie życzę sobie obrażania a nade wszystko wypisywania bzdur na mój temat!!!

Gość gość
agatka też jest j*******a, umysł 5latki, i jest zboczoną, małą kurefką

Gość gość
To jakiś projekt karaczanow bo Agatka jest zbyt wielka idiotka by istnieć. Nie uwierzę w to nigdy. Kogo to obchodzi sylwia? Krzyże dziś widziałaś płonące w kościele?

Gość gośćSylwias
gdybym była tu całymi dniami czy nocami to kto dziś ugotowałby bitki w sosie smietanowym z borowikami i sałatką?,kto ugotowałby rosołek i ziemniaczki? kto poszedł by z córką do kościoła na piechotę na 9.00? córka do bierzmowania idzie więc oprócz tego mam zebrania w kościele ,kto chodzi na wywiadówki ? kto odrabia praktyki 120 h do jednej specjalności na każdym semestrze? kto jeździ busem do pracy na 9.00 do 21.00 ? hmm? kto robi przetwory na zimę? kto dom sprząta? pranie robi? pomaga ósmoklasistce w lekcjach odplamia dwudziestolatkowi biała odzież na cukiernię kto??Właśnie mam przerwę w pisaniu sprawozdania na Uczelnię na 6 stron A4 potem do druku i tak trzy kolejne na sobotę myślicie ze mam czas na bzdury? Anatomię ogarniam !Tyle z prywaty .Mam nadzieję ze zastanowicie się zanim kolejnym razem coś równie bezczelnego napiszecie .Kultury życzę!

Gość gość
Złamana w środku czyli albo ma złamane serce albo pęknietą błonkę i nie jest już dziewicą

Gość gość
Ty naprawdę studiujesz? Myslisz że robisz wrazenie ma kimś tymi opisami? Obiad zrobiłaś? No niesamowite wręcz. Musisz chyba być totalnie zaniedbywana przez bliskich skoro wywlekasz takie p*****ly w necie.

Gość gość
Sylwia kogo to obchodzi? Zjedz Snickersa i przestań....

Gość gość
O już yebnieta Sylwusia sie rozkręciła:D

Gość gość
Dajcie spokoj, nie piszcie do sylwii, w myśl zasady, zeby nie tykać gowna to nie śmierdzi:O juz sie rozkręciła, a nikogo nie obchodzi co ona pisze, problem w tym, ze ona przez te swoje elaboraty rozwala kazdy temat i to mnie w*****a:O I ciekawa jestem jak ona robi praktyki po 8 h dziennie pracując na etacie, to jest akurat niemożliwe:D wiec cos jej sie chyba dalej we łbie piertoli:D:O

Gość gośćSylwias
dwie specjalności na jednym kierunku studiuję skąd takie zdziwienie ?nie każdy siedzi 24 /na dobę na kafeterii jak wy pustaki,jak widać nie każdy ma matkę czy teściową w domu ,którą można się wysługiwać.Idę szkoda mojego czasu na was a terminy gonią.Ja nawet n ie wiem kto to jest ten wasz cały 13 polecam dorosnąć gamonie! bo zachowujecie się jak banda dzieciaków...w dodatku bardzo chamowatych i niekulturalnych dzieciaków.Widać u was braki w wychowaniu i to spore.Do niezobaczenia.

Gość gość
Krzyż płonie idź już.

Gość gość
Idź swirusko i tak nikt cię tu nie chce, rzygamy toba i rowniez do nie zobaczenia.

Gość gośćSylwias
co jest niemożliwe? wszystko się da zrobić tylko wystarczy chcieć właśnie skończyłam 120 h w Studio Figura-Cieszyn dojeżdząjąc autobusem!!! na Psychodietetyce trener personalny ,w Sferze mam wypłatę 15 go da się? da się!! bus leci z Bucza więc bez przesiadki prosto na Bielsko.,właśnie zaczynam kolejne 120 h na Ratownictwie .U mnie nie ma rzeczy niemożliwych .Aktualnie muszę wygoić ranę na dłoni -rozcięłam się nożem ..i ruszam z masażem .,,sklep zoologiczny to nie dla mnie ..jednak trochę przerobiłam.:-) tzn nadal tam pracuję ale mam zamiar to zmienić.

Gość gośćSylwias
18,07 mówisz o sobie? plujesz jadem na kilometr ,licz się ze słowami i i wybierz się do psychiatry bo rzucasz się jak poparzona .Napisałam co myślę oraz sprostowałam wasz stek bzdur i pomyj.Normalnie to powinnam was podać za to co robicie i jak się wobec mnie zachowujecie.Co wy sobie wyobrażacie do cholery jasnej ,dzicz normalnie dzicz.Nie pisz !@nie ma mnie tu już.Kolację robię.!

Gość gość
Bosz. Widzisz i nie grzmisz.

Gość gośćSylwias
aha jeszcze jedno ciekawe skąd miałabym na dwie raty kredytu?(jedna za laptopa druga za auto)płacę 4 lata!! ,na czesne ?-drugi rok! na internet ?-7 rok! na telefon ,na bilety na jedzenie na odzież gdybym nie pracowała no skąd? klupnij się w głowę!myślisz ze Banki by mi odpuściły? że nie odcięli by mi netu?(po 300 -500 płacę za fakturę)że system w Dziekanacie nie wyrzuciłby mnie za brak opłat .?a na jazdy na prawko skąd bym miała z nieba? Myśl! myślenie nie boli .Nie życzę sobie szargania mojej opinii.

Gość gośćSylwias
18.21 dokładnie!

Gość gość
Leżaczek mówi, odczepić się od tygrysa 😠

Gość gość
Kto to, ten leżaczek?

Gość gość
Kiedyś był tu zamieszczony link do filmiku broken na jutubie. Ale cyrk z jej wyglądem;))

Gość gość
Ten leżaczek to kto?

Gość gość
Up