Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wsrod osob doroslych malo kto lubi wakacje pod namiotem?

Polecane posty

Gość gość

musi byc lans na instagramie z hotelu ze spa z grecji, zamiast wyprawy w bieszczady i robicia namiotu w lesie?

Gość gość
Dlatego, że mało kto ma tak lajtową pracę żeby w wakacje nie chcieć się po prostu uwalić na leżaku i odpocząć. Większość osób też się już nachodziła za młodu. a jak ci tak "lans" przeszkadza to zmień pracę, będziesz mniej ludziom zwykłych wakacji zazdrościć

Gość gość
nie widzisz jakie pogody teraz są , jak ludzi zabija w namiotach ?

Gość gość
a no tak,. lampy ledowe w lazience, marmur lub jego imitacja, telewizor na scianie, kuchnia na wymiar i wakacje w Grecji all inclusive, lans musi byc no bo kto by to widzial wziac 25 letni spiwor i namiot i pojechac nad mazury i grzac sobie herbate grzalka z czasow PRL i jezdzic tanim rowerem na przejazdzki

Gość gość
Imitacja marmuru i głupie określenie to dla Ciebie lukus i lans? Naprawdę musisz biedę klepać :D

Gość gość
mi wystarcza mieszkanie w stylu lat 90 i innym tez by wystarczalo, ale oni sie musza stale porownywac i scigac, nie chca odstawac, byc gorsi na wakacje zamaist do marlborka i na mazury to musza leciec do paryza i na teneryfe

Gość gość
pewnie, po co zwiedzać, w ogóle po co gdzieś jeździsz? Siedź na balkonie latem

Gość gość
niedługo już będziesz mieszkał z ciapkami niedaleko tunelu ha

Gość gość
cudze chwalicie, a swojego nie znacie ludzie szastaja pieniedzmi i biora kredyty, sa niewolnikami pieniadza do tego oczywiscie Iphone w kieszeni, hehe i zamaist jajecznicy w domu i herbaty z cytryna i z cukrem i zaproszenia znajomych by pograc w karty to oczywiscie piatek z modnych klubach, szastanie kasa, buahahahah w czasach PRL to kobiety szyly na drutach sobie z babci plaszcza sweterek, a dzisiaj co sezon wyrzucaja ubrania, bo nie modne i lans jna instagramie :D

Gość gość
obczaj to...nie muszę brać kredytu żeby wyjść "na miasto". Dziwne, co? Właściwie co ci przeszkadza co robią inni? Ty możesz robić co chcesz

Gość gość
Do 28 roku zycia jezdzilam pod namiot, teraz wole zwiedzac nieznane miejsca i obce kultury. I tak, mam iPhone i lubie choc raz w miesiacu wybrac sie do restauracji, kina, na kawe ze znajomymi. W domu tez sie spotykam. Nie mam kredytu, mam mieszkanie i odlozona kase. Nie wyrzucam ubran co sezon ani ich nie szyje z plaszcza babci. Tak, mam instagrama i z niego wiecej kasy :)

Gość gość
wakacje pod namiotem. Coraz mniej zwolenników bo: - brak czasu, -brak zasięgu, - brak własna czystej łazienki, - pająki, robactwo, - brak telewizji - zmienna pogoda, zimno, mokro, wietrznie - niebezpiecznie Ale przede wszystkim ludzie w tych czasach są zabiegani, nie mają na nic czasu a tak wiele chcieli by zrobić, zobaczyć i zwiedzić. No i utrudnione utrzymanie poprawnej higeny. A w tych czasach jesteśmy tacy sterylni że z plamką na ubraniu nie da się żyć.

Gość gość
16:28 mądra wypowiedź

Gość gość
Ja nie mam Instagrama ani Facebooka. A pod namiotem nie lubie, poniewaz krepuje mnie i obrzydza obecnosc obcych osob pod tym samym prysznicem na polu namiotowym. Dorazne mycie sie albo korzystanie z mokrych chusteczek mi nie wystarcza, gdyz po aktywnym dniu brak nakezytej higieny powoduje, ze zwyczajnie troche smierdze, co odbiera mi przyjemnosc z dalszego ciagu takiego odpoczynku.

Gość gość
no bo kto by to widzial wziac 25 letni spiwor i namiot i pojechac nad mazury i grzac sobie herbate grzalka z czasow PRL i jezdzic tanim rowerem na przejazdzkix x bo takie rzeczy plus wychodek na podwórku, mycie w misce i palenie w piecu zaliczyłam jak byłam dzieckiem i jeździłam co roku do rodziny na wieś. Teraz mam 45 lat i moze nie potrzebuję luksusów, ale nie kręci mnie "natura", musze przynajmniej mieć łazienkę i czyste łożko, bo w przeciwieństwie do lat dziecięcych to już naprawdę cenię sobie staranne codzienne mycie.

Gość gość
szyly na drutach sobie z babci plaszcza sweterek x wytłumacz mi dziecko, bo nie wiem- mimo że zyłam w tamtych czasach- jak się szyje na drutach i jak zrobić sweterek z płaszcza, bo to troche inne materiały

Gość gość
Bardzo prosto, wystarczy nie mieć o tym pojęcia i już! Ja na przykład znam karate, kung fu, boks, zapasy i wiele wiele innych słów :) Mogę was szkolić na kafe :classic_cool: