Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Nateolle

Nie wychodzi mi z facetami

Polecane posty

Gość Nateolle

Hey. Kurcze...mam juz 29 lat a nie umiem odnalezc stalej, prawdziwej milosci. Zawsze bywalam w zwiazkach. Moj pierwszy trwal ponad rok I byl toksyczny. Zostawilam go bo chcial mnie uderzyc. Bylam mlodziutka zakompleksiona I naiwna. Spotkalam inteligetnego manipulanta z ktorym wytrzymalam 3 lata. Pozniej obiecalam sobie ze bede z kims dobrym I bylam. Byl kochajacy czuly wiec zdziwilam sie kiedy po 3 latach mnie zdradzil I zostawil. To byl szok. Twierdzil ze jestem wspaniala kochal mnie, byl szczesliwy ale przestal kochac bo sie zaniedbalam, przytylam I przechodzilam przez depreche troszke. Okay. Chcialam sie uzdrowic. Przezylam to. Postanowilam zmienic podejscie. Gustowalam w "ladnych chlopcach" pomyslalam ze sprobuje z dojrzalszym mezczyzna. Poznalam 35 latka po przejsciach. Byl z o 12 lat mlodsza kobieta ktora tez go zdradzila I zostawila. Pomyslalam, facet z przeszloscia bardziej mnie uszanuje. Nic bardziej mylacego. Bywal krytyczny, nerwowy a potem znow radosny. Nie prawil mi kompementow. Twierdzil ze przeciez wiem ze jestem atrakcyjna I ladna....potem zauwazylam ze lubi zdj swojej bylej I nie za bardzo moje...troszke sie odsunelam czujac niepokoj...wtedy ze mna zerwal twierdzac ze to nie to. Ze nic z tego nie bedzie, ze stracil uczucia do mnie ale musimy poszukac innych partnerow ale puki ich nie mamy...heey! Zaproponowal seks aaa I ze nie Chce tracic kontaktu bo jestem swietna kobieta....co ja ze soba powinnam zrobic? Gdzies mi nie wychodzi w tym zyciu. Ja juz nie czekam na ksiecia, czekam na prawdziwego faceta ktory jest staly w uczuciach do mnie. Co zmienic? Jesli musze nad soba pracowac to musze !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować