Gość gość Napisano Listopad 5, 2018 8 klasa bal zakończenie szkoły i cudowne spełnienie 3 letniej fantazji. Sex z Panią Irenko, od języka rosyjskiego. Panna po 30, zadbana, figura Pameli, i po północy troszeczkę podpita, prosi o odświeżenie do domu, wołam taxi jedziemy, prowadzę do domku zaprasza na chwilkę i już za drzwiami obejmuje ja, odwracam całuję, rozbiera y się i zanim do pokoju to już w progu pierwszy orgazm. Później do rana szalona zabawa, całusy pieszczoty sex, sen i tak na okrągło. To był nasz raz i koniec ale tak oto po wielu latach ozenilem się z nauczycielką i los chciał ze kiedy zaczęła pracę w szkole to jej koleżanka została Irena!!! Boże jakie było zaskoczenie kiedy się dowiedzieliśmy że mają jedną klasę. Pomagałem im urządzać klasę na choinkę, żona nie mogła być więc Irena mi pomagała, mimo lat nadal była atrakcyjna więc z tego spotkania po tylu latach musiał być sex. Było super, ale tylko raz . Po starej znajomości, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach