Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gruba baba na parkingu pyskowala do mnie,że zajęłam dwa miejsca

Polecane posty

Gość gość

Przyznaję, źle zaparkowalam. Zdarza się. Nie sądzę, żeby trzeba było tak pyskowac,bo musiała trochę dalej zaparkować i się przejść. Zignorowalam ja, wsiadam do samochodu i pojechałam a ona stała i się dała. Może powinnam jej powiedzieć, że jest gruba i krótki spacer jej nie zaszkodzi.

Gość gość
Może powinnaś nauczyć się parkować zanim zaczniesz gdziekolwiek jeździsz?! W moim przypadku miałabyś już uszkodzone auto. Nie trawie buratcwa.

Gość gość
10:01 Jeśli uszkodzilabys komuś auto z premedytacją to z ciebie jeszcze większy burak.

Gość gość
10.01. Burak na maksa i policja na karku, bo to jest karalne.

Gość gość
Mnie również denerwuje jak ktoś zaparkuje na dwóch miejscach a później nie ma gdzie zaparkować

Gość gość
Jestem NIM. Na drugi raz taki tepak lub tepaczka zapamietalby/a, że buractwo zostawia się w domu zanim się gdziekolwiek wyjedzie.

Gość Ewa333333
nie dość, że na parkingach nie ma gdzie palca wcisnąć, to jeszcze stanie taka krowa jedna z drugą (i płeć tu jest bez znaczenia) i bezczelnie nie widzi, jaką chamówę odstawia

Gość gość
A może więcej wzajemnej wyrozumiałości? Ja się mylę, ty się mylisz. Ja popełniam błędy, ty popełniasz błędy. :)

Gość gość
Wśród ludzi nie ma miejsca na błędy.

Gość gość
Bardzo ekscentryczny pogląd. Errare humanum est.;)

Gość Tosziromaximus
Najlepiej jakby kobiety mialy pozwolenie tylko na jazde rowerami xd kobieta za kierownica to z reguly niebezpieczenstwo wiekszosx bab nawer nie potrafi jezdzic ani tez odpowiednio zachowac sie w ruchu drogowym i to nie hejt tylko prawda

jak sie pomylisz, to się, kurna, popraw nie jest wielką filozofią przeparkować samochód o metr w prawo czy w lewo poza tym - w jaki sposób można się pomylić i zająć dwa miejsca na parkingu? trzeba być ślepym - w takim razie w ogóle nie siada sie za kierownicę

akurat ostatnio przed biedrą facet stanął jak krowa na miedzy, skosem na dwóch miejscach, bo mu sie nie chciało ostrzej skręcić wylazł i nawet okiem nie mrugnął, tylko poszedł pasztetowej kupić no i buraków ze 3 kilo na pewno też

Gość gość
gość dziś X Nie filozofuj I nie sprawiaj wrażenia sympatycznej :)

Gość gość
A i zgubiłaś "errare" :)

Gość pan kotek
Kobiety są przeważnie bardziej ostrożne, defensywne. Mężczyźni wręcz odwrotne. I teraz to zależy od okoliczności, które z zachowań będzie niosło większe ryzyko wypadku. Wiadomo, że łatwiej wskazać jako przyczynę wypadku nadmierną prędkość, drastyczne lekceważenie przepisów, niż braki w koordynacji ruchowej i zwlekanie z podejmowaniem decyzji. Widuję też kobiety jeżdżące bardzo sprawnie i szybko. Jest ich zdecydowana mniejszość. Jest spora grupa kobiet zupełnie bezmyślnych na drodze i duża liczba kobiet przerażonych tym, że w ogóle jadą. To widać. Oczywiście są też mężczyźni, którzy boją się prowadzić. Jeśli jedziesz dwupasmówką poza miastem i mijasz kogoś w przyzwoitym samochodzie, kto nie przekracza 80, 90 km/h, to znaczy, że kierowca albo grzebie w telefonie, albo siedzi sztywny z nosem przy szybie i rękami sztywno na kierownicy. Częściej to są kobiety.

Gość pan kotek
gość dziś gość dziś X Nie filozofuj I nie sprawiaj wrażenia sympatycznej x Nie jestem kobietą :D Podobno jestem sympatyczny. Chyba niczego nie zgubiłem?