Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość madzia_dw

Śmierć lub choroba męża

Polecane posty

Gość madzia_dw

Cześć kochane! Wytłumaczenie o co chodzi na końcu posta - Zacznę od tego że działam w słusznej sprawie i liczę na waszą wyrozumiałość - doczytajcie do końca. Poszukuję wraz z zespołem kobiet (partnerek) kierowców samochodów ciężarowych - Poszukujemy kobiet kierowców którzy doznali uszczerbku na zdrowiu w związku z pracą jako kierowca i prowadzonym trybem życia - poszukujemy wdów oraz partnerek kierowców którzy przeszli zawał serca, wylew, cierpią z powodu otyłości, lub cierpią na inne dolegliwości spowodowane pośrednio/bezpośrednio siedzącym trybem życia, wysokim poziomem stresu lub niezdrowymi nawykami żywieniowymi i brakiem aktywności fizycznej . Jeśli twój partner cierpi z powodu urazu, przebytej choroby lub cierpi z jej powodu aktualnie albo poniósł śmierć w konsekwencji wymienionych - napisz do nas, chcemy z tobą porozmawiać. Możecie odzywać się do mnie tutaj lub pisać na adres info@truckerslife.eu DLACZEGO PISZĘ DO WAS/TUTAJ? Bo dobrze wiemy że silna kobieta ma wpływ na mężczyznę - szukamy tej siły aby motywować. Co to za projekt? Działam na rzecz fundacji Truckers Life - zajmujemy się promowaniem aktywności, zdrowego trybu życia i nawyków żywieniowych wśród zawodowych kierowców samochodów ciężarowych. Po co? Aby zwiększać świadomość w tych obszarach i poprawiać jakość życia. Dodatkowo - aby dbać o bezpieczeństwo WSZYSTKICH kierowców.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować