Gość madzia_dw Napisano Listopad 5, 2018 Cześć kochane! Wytłumaczenie o co chodzi na końcu posta - Zacznę od tego że działam w słusznej sprawie i liczę na waszą wyrozumiałość - doczytajcie do końca. Poszukuję wraz z zespołem kobiet (partnerek) kierowców samochodów ciężarowych - Poszukujemy kobiet kierowców którzy doznali uszczerbku na zdrowiu w związku z pracą jako kierowca i prowadzonym trybem życia - poszukujemy wdów oraz partnerek kierowców którzy przeszli zawał serca, wylew, cierpią z powodu otyłości, lub cierpią na inne dolegliwości spowodowane pośrednio/bezpośrednio siedzącym trybem życia, wysokim poziomem stresu lub niezdrowymi nawykami żywieniowymi i brakiem aktywności fizycznej . Jeśli twój partner cierpi z powodu urazu, przebytej choroby lub cierpi z jej powodu aktualnie albo poniósł śmierć w konsekwencji wymienionych - napisz do nas, chcemy z tobą porozmawiać. Możecie odzywać się do mnie tutaj lub pisać na adres info@truckerslife.eu DLACZEGO PISZĘ DO WAS/TUTAJ? Bo dobrze wiemy że silna kobieta ma wpływ na mężczyznę - szukamy tej siły aby motywować. Co to za projekt? Działam na rzecz fundacji Truckers Life - zajmujemy się promowaniem aktywności, zdrowego trybu życia i nawyków żywieniowych wśród zawodowych kierowców samochodów ciężarowych. Po co? Aby zwiększać świadomość w tych obszarach i poprawiać jakość życia. Dodatkowo - aby dbać o bezpieczeństwo WSZYSTKICH kierowców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach