Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

córka1234

szukam prawnika, Warszawa, chodzi o zachowek

Polecane posty

Witam, szukam prawnika z Warszawy, który pomoże mojej Mamie wywalczyć zachowek. Mama nadal przezywa stratę Ojca (babcie zmarła kilka lat temu) i sprawy spadkowe przychodzą jej na razie z trudem, ja jednak uważam, że zachowek się jej należy. Poszukuję prawnika, który wszystko przeprowadzi w miarę bezboleśnie, zależy mi po prostu na ludzkim człowieku i specjaliście, który wie co robi i skutecznie i szybko załatwi sprawę. Może ktoś kogoś poleci?

Gość gość
ludzki prawnik? gdzie takich szukać...

Gość Rebelique
Polecam adwokata Mikołaja Ostrowskiego z kancelarii OWIW Legal, prowadził moją sprawę spadkową, dobry jest, zna się. Ludzki :)

Gość gość
Ja serdecznie polecam Pana Paula Reicha, jest świetny. Wygrał moją sprawę- inni nie dawali mi szans na wygraną. Ma firmę Kancelaria IT

Gość gość
dobrze córko, że walczysz o prawa swojej mamy! nie daj żeby ją puścili z torbami, zabierz co się należy!

Gość gość
trafiłam w ten wątek ponieważ również szukam adwokata od spadku, mieszkam pod Warszawą, ktoś może polecić?

To ja tak z wasnego doświadczenia mogę polecić Mecenasa Jarugę, bo miałam z nim do czynienia i nie zgadzam się z zarzutem, że nie ma ucziwych prawników bo ten jest. Rozumny, rozumie w jakiej sytuacji się człowiek znajduje. Ma bardzo ludzkie podejście, a wygląda na to,że tego potrzebujesz.

Gość Beszkit

Nas ogarnia Michal Krawczyk i jest spoko. Fajny czlowiek, dobry adwokat. 

Witam! Mam również problem ze spadkiem, zastanawiam się, jak to wygląda, jeśli rodzice przepiszą wszystko na jedno dziecko. Przeciez podział powinien być równy na tyle części, ile jest dzieci czyli spadkobierócw po rodziacach?