Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zycie mlodej kobiety pytanie

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny i faceci. Mam 23 lata, moje życie przypomina jedno wiele g*wno przez nieszczęśliwą miłość, ale chcę wziąć się w garść, jeśli chodzi o uczelnię, karierę i wszystko i coraz poważniej myślę o życiu. Chciałabym mieć taką osobę, która by mnie szanowała i na której mógłabym polegać i dać też dużo od siebie. Gdzie poznać drugą połówkę? Gdzie poznać męża? Inteligentnego, kulturalnego, ambitnego, wiernego? Czy to jest wgl możliwe? Znacie udane małżeństwa?

Gość gość
To jest możliwe. W wieku 17 lat poczułem potrzebę posiadania partnerki. Przez kilka lat różnie bywało u mnie w tych sprawach. W stałym związku nie byłem. W początkowej fazie miałem problemy z nieśmiałością. Z tego powodu dziewczyny, które miałem na myśli, a które w tamtym okresie miały na myśli mnie, poznały chłopaków gdyż nie chciały czekać w nieskończoność aż się ośmielę. Mając 23 lata poznałem świetną dziewczynę. Ona okazała się moją drugą połówką. Jest moją żoną.

Gość gość
Wow, jest to budujące i daje wiarę, że może któregoś dnia poznam drugą połówkę... Szczęścia dla Was i wszystkiego dobrego :)

Gość gość
A mogę spytać, gdzie się poznaliście?

Gość Piaskun
Znam udane małżeństwa, ale są z innego pokolenia. Z tych bliżej naszych czasów są to najczęściej małżeństwa mieszane w stylu dziewczyna ze Wschodu (bliskiego czy dalekiego).

Gość gość
12.47 Poznaliśmy się w banalny sposób bo przez znajomych. I pomyśleć, że był okres w moim życiu kiedy to szukałem dziewczyny na siłę. To był fatalny okres mojego życia obwitujący w porażki. Gdy przestałem szukać na siłę, moi znajomi zapoznali mnie z ich wspólną znajomą. No i zakochałem się w niej, a ona we mnie.

Gość gość
Autorko, ja również życzę Tobie szczęścia. Jesteś młoda. Wierzę, że niebawem znajdziesz swoją drugą połówkę. Okazje nadchodzą. Niedługo Sylwester. U mnie złożyło się tak, że swoją drugą połówkę poznałem w Andrzejki.