Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet za granicą

Polecane posty

Gość gość

Nasze dziecko ma mieć komunię w przyszłym roku . Nie interesuje go to wcale I nawet nie pyta. Poprosiłam to żeby podzwonil chociaz po lokalach i popytać o wolne terminy. Tymczasem on nie zadzwonił nigdzie . Mówił że gdzieś tam napisał email i na tym temat się urwał.

Gość gość
Jeśli Ty jesteś na miejscu, to ciężko Ci lokal ogarnąć?

Gość gość
Bzyka inną a ty mu pierdołami zawracasz gitare

Gość gość
Weź zadzwoń do jakieś sali która ci odpowiada i zapytaj czy są wolne terminy na dany miesiąc. Człowiek musi liczyć tylko na siebie. ;-)

Gość gość
Dla niego to zbyt odległa perspektywa. Gdyby był na miejscu, załatwialibyście to razem. On może jest zmęczony po pracy, Ty też mogłabyś to zrobić, ale z jakiegoś powodu nic nie załatwiasz. Dlaczego?

Gość gość
ale jestes durna. facet wyjezdza zza granice zeby ciezko pracowac i zarabiac na dom, a ty jestes na miejscu, siedzisz na d***e, masz kolezanki i znajomych obok siebie i nie umiesz sama wszyytskiego zalawic"? a on tam biedny sam samotny i jeszcze ma ci zalawtiwiac twoje prolemy?" zle ci bez niego wyjedz zza granice i zobacz jak tam jest

Gość gość
A po co ta komunia? Szkoda czasu i pieniędzy. Moje dzieci do żadnej komunii nie poszły a żyją i mają się dobrze.

Gość gość
Mnie ciekawi w jakim wymiarze czasu oboje pracujecie, bo jeśli on robi na pełen i jeszcze nadgodziny ciągnie, a ty nie pracujesz albo np. pół etatu, to podział obowiązków wydaje się dość oczywisty. Jeśli pracujecie tyle samo, to jak najbardziej powinien się zaangażować.