Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez dajecie dzieciom powyzej roczka danonki?nie zaszkodza?

Polecane posty

Gość gość

Codziennie jak dam poltoraroczniakowi danonka to nie zaszkodzi? Sklad chyba nie najgorszy..

Gość gość
Chemia, syrop glukozowy czy fruktozowy, cukier nie zaszkodzą? zła, głupia i leniwa matka myśli, że nie zaszkodzi.

Gość gość
zaszkodza!

Gość gość
nie słuchaj eko wariatek, nie zaszkodzą.

Gość gość
Autorko, po co te Danonki? Chcesz dac dziecku jogurt to kup naturalny albo Grecki. Jogurt, który jest jogurtem a nie deserem. Dziecko nie jest przyzwyczajone do cukry i zobaczysz, ze smakiem bedzie jadło. Mozesz tez dodać jakis owoc i masz zdrową przekąske. Co ci szkodzi czy z półki sklepowej sięgniesz po tego nieszczęsnego Danonka czy jogurt Grecki?

Gość gość
Jestem kasjerka w biedronce.Tyle sie czyta o zdrowym i zbilansowanym zywieniu.Ale wszyscy prawie ludzie, lekarze, prawnicy , patenci gopsow kupują danonki i monte.Moje dzieci szczerze mowiąc jedzą i naturalne i slodzone, frytki i szpinak.Czasem mozna to podac i juz

Gość gość
a moje nie tylko danonki, frytki, ale - o Boże! - również paróweczki! jadałam w ten sposób w latach 90. i nic mi nie jest, wyniki zawsze idealne, figura cud miód :)

Gość gość
Co dzien, to bym nie dawala, ale raz za czasu , gdy np dzien w biegu i nie ma jak zrobic samemu. I tez nie ma co panikowac ze cukier be! Kupic jakis dobry dzem i wymieszac z jogurtem naturalnym.

Gość gość
Nigdy tego syfu nie dam dziecku. W biegu to mogę dac np tubke dayup albo jogurt z owocami bakoma bio.

Gość gość
Danonki są drogie przecież Nie taniej kupic bielucha?

Gość gość
pamiętam jak mój 4 miesięczny syn w szpitalu odrzucił calkowicie mleko w butelce i ogólnie mleko , karmiłam go tylko danonkami wtedy więc danonki jadł na okrągło dziś jest zdrowym już 12 letnim chłopcem bez otyłości alergi nie pamiętam kiedy był nawet przeziębiony :)