Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam fantazję, by zrobić to z kilkoma facetami na raz

Polecane posty

Gość gość

Mam taką fantazję i zastanawiam się czy warto ją spełnić? Teraz jestem wolna i nic mnie nie powstrzymuje, ale z drugiej strony czułabym się po tym jak dz... a nie chcę tego. Szanuje się i nie uprawiałam przypadkowego seksu. Myślicie, że będę żałować nie spełnienia tej fantazji? A z drugiej strony to tylko chwila przyjemności... i tak nie zapamiętam tego na długo, a przecież nie będę powtarzać co jakiś czas. Więc ogółem chyba nie warto? Mam dylemat moralny.

Gość gość
Ja spelniłam swoje marzenia i dzięki mojemu chłopakowi który się zgodził na seks grupowy. Jest do dość duże wyzwanie gdy przed toba stoją rozebrani chłopcy z k****ami stojącymi czekającymi na twoją cipkę jak wilk na czerwonego kaptura. Trójka i czwarty mój chłopak wszyscy mnie kolejno rżnęli a tylko z jako ostatnim moim chłopakiem miałam orgazm. Miałam chyba blokadę skoro nie szczytowałam z żadnym z nich.

Gość gość
Czasem lepiej aby fantazja pozostala fantazją...jak masz teraz obawy to raczej bedziesz mieć moralniaka. Może poczekać z tym lepiej.

Gość gość
a z iloma bys chciala

Gość gość
Fantazja ma to do siebie, że jest TYLKO fantazją. Nie wszystkie musimy, ba, nie powinniśmy spełniać, uwierz.

Gość gość
każdy ma jakieś fantazje, pytanie czy jesteś na to gotowa i odważna, czy lepiej pozostawić to tylko w sferze fantazji,

Gość gość
18.54 tak nie zawsze taki seks jest ze spełnieniem sie i mieć silny orgazm. Ja miałam z chłopakiem i naszym wspólnym kolegą i gdy miałam stosunek z kolegą to miałam silny orgazm pomimo że miał mniejszego od mojego chłopaka. Więc orgazm nie zależy od wielkości k****a lecz uczucia a sie podkochiwałam w koledze dlatego tak sie zmoczyłam podczas orgazm. Również z przyjemnością koledzy bralam do ust spijając resztki na członku i ssac aż do postawienia mu do kolejnego seksu w obie dziurki.

Gość gość
W moim przypadku to dopiero trzecim razem osiągnęłam swobodę pozbywając sie zawstydzenia przed dwoma obcymi. Pomimo że mąż rozładowywł napięcie i zawstydzenie u mnie. Więc nie liczcie na swobodny seks i otwarcie na obcego za pierwszym razem.

Gość gość
Znowu ten bełkot od ginekologów i seksu grupowego 🖐️

Gość gość
:-) Też miałam taka fantazję. Zrealizowałam ją. Teraz co jakiś czas jak mnie przyciśnie powtarzam to.

Gość gość
Polecam sie ;)

Gość gość
Polecam sie ;)