Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc dla mojej kochanej rodziny

Polecane posty

Gość gość

witam nazywam się Paulina. Jestem matką dwójki dzieci w wieku 1,5 r syn i córka 4 lata. na pierwsze dziecko mam zasądzone alimenty w wysokości 500zł z funduszu. Na drugie jeszcze nie dostaję ale są zasądzone w wys 350 zł. Jestem także rodziną zastępczą spokrewnioną dla moich trzech sióstr. Dziewczynki są w wieku 5, 12 i 15 lat. Najmłodsza jest zagrożona niepełnosprawnością intelektualną i posiada chorobę FAS. Jestem zarejestrowana w UP. Dzieci chodzą do przedszkola i szkoły. Nie dostaję żadnego dofinansowania na to. Obiady i przedszkole opłacam sama. Z gcś dostaję na swoje dzieci 500+ i rodzinne. Na siostry z mopru i wychodzi ok. 1000zł na każde. Dzieci są u mnie od czerwca 2017r. Tata ma zabrane prawa przez przemoc do mnie i do mamy oraz alkohol. Mama natomiast popadła w alkoholizm i toczy się postępowanie o zabranie jej praw. 13 listopada ostatnia chyba już rozprawa tak twierdzi kurator sądowy. Posiadam partnera nie jest on ojcem żadnych z dzieci oraz nie mieszka u mnie. Pomaga mi przy dzieciach, pomoże czasem finansowo. Zarabia około 1400-1500 miesięcznie. Musi opłacić komornika i swoje wynajmowane mieszkanie to ile mu zostanie to się ze mną podzieli. Ja posiadam komornika za jazdy bez biletów miesięcznie płacę mu 50-100 zł. Wynajmuje małe mieszkanko z dziećmi koszt ok. 1700-1800 zł. Przedszkole za dzieci wychodzi około 700-800 zł . Żyjemy skromnie. Czasem są lepsze a czasem gorsze dni. Przydałaby nam się pomoc w postaci żywności, środków czystości i higienicznych, kaszki i mleko dla syna, mokre chusteczki. Z chęcią przyjmiemy ciuchy roz chlopiec 86-92 dziewczyny 104, 152,160 (s) ja s. buty dla dziewczyn 26,27,37,38-39 ja 38. jeśli ktos ma męskie rzeczy to partner z checią przyjmie bo też nie ma za łatwo nosi rozm s-m wzrost 176 buty 42-43. Za każdą pomoc bardzo dziękujemy mieszkamy w gdańsku.

Gość gość
Paulinko jak mam Ci kotku pomóc jak nie podałaś adresu?

Gość gość
Are you kidding me?

Gość gość
Zdzisław Dyrman zasadniczo.

Gość gość
Wargisromowe@gmail.com

Gość gośćautorkaa
Na pomocne emamy mozna sie skontaktowac ze mna.

Gość gość
Jedna pani z forum obiecala mi juz mleko pampersy i chusteczki dla synka i dla mojego chlopaka buty adidasa bo jego sie rozlatuja i wstyd mi troche z nim chodzic. Bog zaplac.

Gość gość
Nie wiem co to i nie będę szukać.

Gość gość
Zdychaj.