Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 tygodnie po łyżeczkowaniu uprawialam seks

Polecane posty

Gość gość

Witam 2 tyg po łyżeczkowaniu uprawiałam seks (lekarz powiedział żebym wstrzymała się do 2/3 tyg ) nie byłam jeszcze na wizycie kontrolnej ani nie dostałam pierwszego okresu po zabiegu, stad moje obawy. Uprawiałam seks kilka dni po tym gdy przestało występować plamienie i mam pytanie czy jest możliwość ze zaszłam w ciąże ? Partner nie kończył we mnie do seksu doszło kilka razy a do ginekologa idę w środę, chce wiedzieć czy jest możliwość ze przed 1 miesiączka po zabiegu można zajść w ciąże ? I jakie są na to szanse strasznie się tego boje, proszę nie piszcie czegoś typu „było myśleć „ tak wiem o tym ale co się stało to się nie odstanie. Dodam ze zabieg miałam 12.10 plamienie skończyło się 2 tyg później a dziś jest już 05.11 a okresu dalej nie dostałam

Gość gość
Byłaś sie łyżeczkowac a dalej sie nie zabezpieczasz? Bardzo mądrze...

Gość gość
Nie byłam jeszcze u ginekologa żeby wziąć tabletki a prezerwatyw nie używamy z przyczyn prywatnych i wręcz nie możemy

Gość gość
to podczas zabiegu trzeba było sobie założyć spirale!!!! albo od razu się wykastrować Ty albo on ! szansa na ciążę jest i to duża chcesz mieć kolejną akrobanke czy co !!! ten twój partner to też idiota nie wierze w to ze prezerwatyw nie moze a podczas skrobanki ten co robił mógł od razu wypisać też tabletki

Gość gość
Niestety ciąża po porodzie/ łyżeczkowaniu jest bardzo możliwa. Lekarze ostrzegają! Zabezpieczać się od razu po tych sytuacjach, bo możliwość zajścia w ciążę wzrasta o 50%!