Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet najpierw doszedł oralnie a potem przeszedł do seksu...

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się jakiś czas z nowym facetem. Ostatnio podczas seksu spytał mnie czy mogłabym go najpierw zaspokoić ustami tak żeby doszedł, a on potem zrobi dla mnie wszystko. Więc zabrałam się do roboty, bo osobiście bardzo to lubię i nawet się ucieszyłam na jego prośbę. Po kilku minutach on doszedł w moich ustach. Poczym zaczęliśmy się (od razu!) kochać. I tak się zastanawiam jak to możliwe, skoro on już skończył poprzez seks oralny? Chyba normalnie powinien potrzebować kilku minut na odpoczynek... A on natychmiast mógł dalej. Czy to taki jego styl z tym lodem na początek? Dodam, że pierwsze dwa razy kiedy poszliśmy do łóżka, on nawet nie doszedł (a przynajmniej ja nie zauważyłam u niego orgazmu), ale nic nie mówiłam.

Gość gość
Jak ma do 35 lat to normalne szczególnie jak jesteś sexy kobieta

Gość gość
O fujjjjjj, w życiu bym tego nie zrobiła. Faceci są obrzydliwi. Jak mogłaś się tak poniżyć?

Gość gość
A ja lubię też tak dojść i oczekuje że kobieta mnie namiętnie pocałuje z ustami pełnymi nasienia i się podzieli.

Gość gość
Tak, poniżej 35. Nawet mu sporo jeszcze brakuje do 30. A co w tym poniżającego? Lubię i już. Pod warunkiem, że facet mnie kręci na maksa i go akceptuję.

Gość ZnafcaTematu
Jak miałem 18-20 lat dużo waliłem i potem gdy się kochałem to nie mogłem dojść. Twój facet ma tak zaprogramowany mózg od p****li ze kilka ruchów i strzela a potem jedzie dalej. Nie martw się z czasem mu się znudzisz i jak raz mu stanie to będzie cud :)

Gość gość
Ona ci tak robi? Chyba jej współczuję. ty jesteś nienormalny. Wróć do sztucznej pochwy ze skarpety.

Gość JesteśGlupiaBziągwa
Jak miałem 20-25 lat potrafiłem jednej nocy dojść 10-15 razy, także dwa strzaly to chuj nie robota :D

Gość gość
a nie zrobil ci nawet minety lub palcowki? eee słabo

Gość gość
Zrobił zrobił. Ale ja i tak za minetą nie przepadam, więc szybko przeszliśmy do rzeczy.

Gość gość
Temat z fachową i specjalistyczną nomenklatura nie dla ludzi o małym doświadczeniu

Gość FacetAutorkiPostu
Kochanie, dlaczego piszesz o naszym życiu seksualnym przy wszystkich ? Liże Cię bo to jedyna higiena jaka masz, gdybyś zaczęła się myć regularnie nie musiałbym Ci lizać godzinami, szorując ten bród z warg sromowych. Wstyd iść z Tobą do ludzi bo czuć śledzi z kilku metrów!