Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

człowiek może urodzić się z gruntu zły moje dziecko tego rpzykładem

Polecane posty

Gość gość

Ma 8 lat i praktycznie wszystkie przestępstwa na koncie prócz chyba tylko morderstwa. Wyzywa nauczycieli, bije, wszystko na "nie", o każdą pierdołę awantura. Fałszywa, arogancka. Odbieram ją jak najpóźniej ze świetlicy bo nie chcę już z nią rpzebywać.... Mamy wszyscy dość upokarzania i agresji. Nie powiecie że to wina srodowiska bo siostra jest normalna.Wiadomo swoje za uszami każdy ma ale nie do tego stopnia. ADHD jest zdiagnozowane ale czy ADHD tłumaczy kradzieże w sklepach? Moim zdaniem moja córka to psychopatka, z gruntu zła. Ostatnio stwierdziła, że będzie okradać koleżankę, bo ta i tak jej nie lubi i nie daje jej słodyczy. Czyli jesli nie ma korzysci od człowieka, to moze go krzywdzić. Tak postepuja psychopaci. A siostry swojej nienawidzi otwarcie, jest też zazdrosna o wszystko a oczywiscie dostaje więcej niż siostra pierwsza wybiera np jaki chce słodycz pierwsza ma nakladana porcje jedzenia ogolnie jest tą samica ALFA w domu :( A mimo to ciągle mówi że nienawidzi tego czy tamtego :( JEstem zrozpaczona, córka ma juz na twarzy wyrysowne że jest niegrzeczna...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować