Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was żałuje, że ma dzieci po zbyt krótkim czasie związku?

Polecane posty

Gość gość

W sensie, że nie nacieszył się związkiem bez dzieci a teraz to już nie to, bo nie ma na nic czasu, nie ma seksu itp?

Gość gość
Tak

Gość gość
NIE

Gość gość
A dlaczego miałoby nie być seksu po urodzeniu dziecka?

Gość gość
gość dziś Zmęczenie, niewyspanie, brak czasu i możliwości uprawiania seksu, bo dzieci w każdej chwili mogą przyjść, bo "nie mogą spać"

Gość gość
09:46. Ja urodziłam 2 dzieci i napisze tak "dla chcącego nic trudnego ", pod warunkiem że obydwoje rodziców angażuje się w opiekę nad dzieckiem.

Gość gość
Ja nie miałam takiego problemu, ale znajomi wpadli zbyt szybko i teraz czasami przebąkują, że nie zdążyli tego i nowego, a teraz to już nie to , nie ma czasu albo w ogóle się nie da.

Gość gość
A co to jest zbyt krótki czas związku?

Gość gość
gość dziś A ci znajomi wpadli po jakim czasie bycia razem? Czego nie udało im się zrealizować?

Gość gość
Moja koleżanka żałuje, że zaliczyła wpadkę w wieku 18 lat. Ona jest piękną dziewczyną. Mogła mieć każdego. Ten, z którym ona zaszła w ciążę był jej drugim chłopakiem. Ona teraz twierdzi, że zmarnowała młodość gdyż zamiast używać młodości i chodzić ze znajomymi na dyskoteki oraz zwiedzać różne kraje przedwcześnie wpakowała się w pełne obowiązków dorosłe życie, a do tego jej mąż okazał się alkoholikiem.

Gość gość
Ale bogatym, kasa osłodzi niedogodności wynikające z jego usaleznienia.:/

Gość gość
Tak żałuję. Pierwsze dziecko urodziło się 10 miesięcy po ślubie. Nie planowaliśmy tak szybko , wpadka i tyle. Ciąże znosiłam średnio, maż w tym czasie rozkręcał swoją pierwsza firmę więc rzadko wracał wcześniej niz wieczorem. I tak mijały miesiące ja w domu ,on w pracy po 4 latach urodził się syn. Chory ,wymagający nieustannej uwagi, opieki, rehabilitacji do tego obowiązki domowe, zawodowe, kłopoty finansowe, mieszkaniowe..... I przeleciało ponad 20 lat, czasem zastanawiam się jak daliśmy radę, różnie było, mieliśmy kilka kryzysów raz nawet byliśmy krok od rozwodu. Teraz jest o niebo lepiej córka mieszka już osobno ale zawsze brakowało mi takiego czasu po ślubie tylko we dwoje, bez dzieci, bez planowania każdej godziny. I wiem że już tego nie nadrobimy