Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę napisać facetowi, że mi przykro?

Polecane posty

Gość gość

Jest za granicą już 7 tydzień, mało się odzywa do mnie, a ja się duszę w tym. Wczoraj po 3 dniach milczenia napisał jak gdyby nigdy nic, ja jeszcze nic nie odpowiedziałam.

Gość gość
napisać zawsze możesz, jak zrobić to nie wylewając jadu. ja osobiście jednak, skoro mało się odzywa i nie tęskni kopnęłabym go w 4 litery

Gość gość
Skoro mało się odzywa do Ciebie t po co będziesz mu tak pisać? Bez sensu...

Gość Mmmuuu
A ty się do niego odzywasz?

Gość gość
Możesz do tego dorabiać ideologię, kombinować czy nie ma czasu, a może czeka na twój *****itp, itd. Ale prawda jest taka, że mu nie zależy. Jakby mu zależało to by się odzywał.Żyje sobie w swoim świecie, w ktorym nie ma ciebie o twoje żale najwyżej spowodują grymas na jego twarzy.

Gość gość
09.17 100% racji. Myślisz, ze Twoje ,,przykro mi" skłoni go do częstszego pisania i wiekszego zaangażowania? Nie, to tak nie działa. Jeśli nie pisze często to mu nie zależy i nagle nie zacznie mu zależeć, Ty takimi zalami tylko udowodnisz mu jak bardzo jesteś zaangażowana w przeciwieństwie do niego. On juz mógł kogoś poznać i teraz bajeruje inna, nie masz pojęcie co robi i z kim za granica. Miej honor kobieto i olej go!

Gość gość
Odezwij się neutralnie, bez focha, w konwencji którą narzucił. I zacznij się przyzwyczajać do myśli, ze on się wycofuje. Przykro.

Gość gość
Mozesz tak napisac. Malo tego mozesz napisac, ze tez go masz w dooopie. Bez kontaktu z nim przezyjesz. Nie jest jedynym mezczyzna na tym swiecie przeciez. Co on zrobi z tym? Szybko sie przekonasz. Ell.

Gość gość
Obawiam się, ze napisanie tak nic nie da. Odzywasz się do niego też sama? Bo jeśli nie to może on też ceka na kontakt z Twojej strony i powinnaś spróbować odezwac sie bez pretensji tylko co u niego. Ale jesli probowalas sie kontaktowac nim, a on i tak rzadko sie odzywa sam z siebie to zrob sobie kilka dni przerwy i nie odzywaj siedopoki on sam tego nie zrobi, chocby mialo oznaczac to kilka dni ciszy

Gość gość
Pytanie zasadnicze czy Ty odezwałaś się do niego przez ostatnie 3 dni czy 3 dni czekała na odpowiedź? Bo jeśli sama pierwsza się nie odzywasz czyli Tobie też nie za bardzo zależy. Jeśli natomiast utrzymuje regularny ko takt. Kontaktuje się z nim kilka razy a on raczy odpisać po 3 dniach to wg mnie olac typa. Osobiście nie wierzę w związki na takie odległości. On sobie prowadzi tam drugie życie a ty jesteś z do skoku.

Gość gość
Zauważyłam, ze na tym forum najczestsza rada to- olej go. Jednak ciekawe czy sami tak łatwo olalibyście swojego partnera przy jakimś kryzysie. Kryzysy w związku się zdarzają, owszem czasem facet zasługuje tylko na to żeby go olać, ale czasem też bywa tak, że w związku jest kryzys z jakiegoś powodu. Nie ma chyba związku gdzie zawsze wszystko jest idealnie, co nie oznacza, że nie warto o ten związek walczyć. Oczywiście czasami nie warto, ale często da się cos zrobic zeby bylo lepiej. Niestety podejrzewam, ż tutaj odleglosc moze negatywnie wplywac na wasz zwiazek

Gość gość
A ile byliście razem

Gość gość
Autorko, powiem Ci tak. Nie pisz, że Ci przykro i żadnych takich wynurzeń bo faceci nie są wrażliwi na to a wręcz przeciwnie, irytuje ich to bo czują, że sami byli/są nie w porządku. Na Twoim miejscu utrzymałabym kontakt z dystansem, nie ujawniaj swoich emocji, bądź miła ale neutralna.