Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zaprosić na randke po raz drugi?

Polecane posty

Gość gość
W d***e z dumą co mi z tego. Sam byś ją poderwał gdyby Cię chciała

Gość gość
On mnie zawsze zaprasza wtenczas jak mam okres albo dni plodne to mu odmawiam i dlatego sie zastanawia

Gość gość
Chwilowym kaprysem nie jesteś.

Gość gość
23:12 Nie jesteś kaprysem, oj nie:) Choć muszę przyznać, że mamy podobne obawy...

Gość gość
Męska cipka co lubi robić za podnóżek.

Gość gość
Wielka tragedia!. Facet raz zaprosił na randkę dostał odmowę bo może był powód. A ci robią z niego męska pipe. Postaraj się bardziej o te kobietę i zaproś ponownie. Jeżeli znów dostaniesz kosza to wtedy wycofuj powoli. Celowo napisałam powoli bo właśnie wtedy może zwrócić na ciebie uwagę. Ale teraz postaraj się trochę dla niej.

Gość gość
I co jeszcze lala? Ty jakbyś dostała odmowę od faceta, to próbowałabyś po raz drugi? Niekoniecznie, co? Babska hipokryzja i zakłamanie aż rażą.

Gość gość
Dodam tylko, że napisałeś kobieta perełka. No to jak perełka to zwykły bajer i postawiony drink nie wystarczy. Na takie coś to pójdzie pierwsza lepsza dziunia poznana w klubie i z dziubkiem na fb. Załóż spodnie, popraw jaja i do boju.

Gość gość
Ja ma jaja to oleje królewnę z drewna po całości.

Gość gość
Czy to w przypadku kobiet czy w przypadku mężczyzn wyjść z propozycją można tylko raz. Jeżeli nie ma pozytywnej odpowiedzi należy dać sobie spokój. Albo ktoś chce albo nie chce.

Gość gość
Gość 10:29 Widać że zupełnie nie znasz kobiet. Pewnie znasz te co po jednej bajerze już są twoje. Tylko pamiętaj że takie może mieć każdy. Jak chcesz perełke to musisz się postarać.

Gość gość
Tylko jak sie starać, jak sie nie daje zaprosić. Mam jej pisać smsy? Nie ma opcji na podryw tam gdzie się widujemy.

Gość gość
Gość 10:58 Widać że zupełnie nie znasz mężczyzn. Pewnie znasz tych co po jednej bajerze już są twoi. Tylko pamiętaj że takich może mieć każda. Jak chcesz perełkę to musisz się postarać.

Gość gość
Pewnie znasz te co po jednej bajerze już są twoje. Tylko pamiętaj że takie może mieć każdy. Jak chcesz perełke to musisz się postarać. x To nie żadna perełka tylko roszczeniowa, pusta i próżna kretynka, jeżeli odmawia spotkania i oczekuje że ktoś będzie się dalej poniżał.

Gość gość
Tylko jak sie starać, jak sie nie daje zaprosić. Mam jej pisać smsy? Nie ma opcji na podryw tam gdzie się widujemy. x Weź już cipcio nie przynoś więcej wstydu facetom swoim skomleniem. Niech ci laska jeszcze na łeb nasra, a ty się będziesz cieszył.

Gość gość
Nie oceniaj i nie obrażaj, bo tutaj sytuacja była nieco zagmatwana, dlatego jestem w stanie to zrozumieć. Ja się nie poniżam, bo to ona pierwsza zaczęła zabiegać o kontakt po tym wszystkim. To nie tak że dała kosza a ja za nią lazilem.

Gość gość
Coś kręcisz i dopisujesz coś, czego wcześniej nie opisywałeś. Najważniejsze żebyś pamiętał o tym, że nie warto się dla nikogo poniżać. Dla nikogo.

Gość gość
Podjąłem decyzje że jesbak zaprosze, zaryzykuje. Uświadomiłem sobie jak mi zależy.

Gość gość
Nie szanujesz sam siebie chłopcze. Tym bardziej nie będzie szanował cię nikt inny.