Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home R_

Biedroniowi nie podoba się hasło: Bóg, honor, ojczyzna , w nowym paszporcie.

Polecane posty

Gość cOOle at home R_

Najchętniej by wrzucił inne: tęczowej parówy albo walcie mnie w dupę. A zamiast orła ... tęczowy delfinek. Ten naród chyba zdurniał kompletnie dając pedałowi 41%!

Gość gość
Nie zazdrość zazdrośniku. Nie sięgasz Biedroniowi do pięt. Mnie też to się nie podoba. Całe szczęście, że pół roku temu wyrobiłam nowy paszport, i nie będę wstydzić się na granicach za jakieś dyrdymały. (Jestem wierząca, ale cyrk niech robią na swoim podwórku, a nie u wszystkich ludzi).

Gość gość
Dokładnie. Tez się cieszę, ze niedawno wyrobiłam paszport i jeszcze dluuuugo będę miała normalny

Gość gość
cOOle - forumowicz z największym wodogłowiem, legendarny cwel! Pasywny w latach 2002 - 2010 za fotelem dziade, wydupczony, ospermiony, tępy jak mało kto na efie. Twórca najbardziej kijowych projektów, takich jak Lord Eomer (2004 - 2006), można powiedzieć: archetyp żywego g****a na f=23.

Gość gość
Zamieszkały w jakiejś zapadłej dziurze, gdzie kot chujem mleko pije. Jest sparaliżowany od pasa w dół. Całe dnie spędza na forume wypisując brednie typu: motzne trende 64-bitowe. Karmi go babcia. Nie trzyma moczu i kału, niekiedy też wyjada kotu z kuwety. Marzy by zostać pilotem do telewizora. Niemal każdą wolną chwilę spędza robiąc po siebie lub podając paukę...babci do umycia.

Gość cOOle at home R_
pierwsi degenarci się wpisują

Gość gość
MONDROŚĆ sie odezwała.

Gość gość
gość dziś Nie zazdrość zazdrośniku. Nie sięgasz Biedroniowi do pięt. Mnie też to się nie podoba. Całe szczęście, że pół roku temu wyrobiłam nowy paszport, i nie będę wstydzić się na granicach za jakieś dyrdymały. (Jestem wierząca, ale cyrk niech robią na swoim podwórku, a nie u wszystkich ludzi). xxx Biedroń niezbyt wysoko stoi intelektualnie. Posługuje się retorycznymi kalkami, frazesami, argumentacją sentymentalną i wybebeszoną ze związków przyczynowo-skutkowych. Ale to jeszcze nic, to dość powszechne. Biedroń jest też emocjonalnie niedojrzały, co potwierdził swoją wypowiedzią, cytuję: "jak boli to znaczy, że było dobrze". Podsumowując, Biedroń to głuptasek i chamiątko. Owszem są gorsi. xxx Jeżeli Polakowi nie podoba się Bóg Honor Ojczyzna, to znaczy, że ma problem z polskością. Tak wiem, że Sanacja eksperymentowała z Honorem i Ojczyzną, żeby było świecko i laicko, ale historia; najazd i okupacja niemiecka i potem agresja i okupacja komunistycznej Rosji, że ta triada jest nierozłączna (mówię to jako agnostyk) i wręcz funkcjonalna jako podwaliny, baza polskości. Oczywiście mamy Polaków wykorzenionych, którzy za "jakieś dyrdymały" mają trzy słowa, za które ginęli ich przodkowie. Ani szacunku, ani rozumku, bo o rozumie i respekcie dla krwi przelanej, to nie sposób mówić. Polska im śmierdzi, jak Kuźniarowi kanapka z jajkiem.

Gość gość
No autorze, napisz coś jeszcze ciekawego, bo nudno się zrobiło.

Gość coole at home R_
Zjadam smarki swoje i babełe

Gość gość
Powiedzmy sobie szczerze jako wspolczesny polski narod jestesmy niegodni naszej ojczyzny i miana Polaka. Jestesmy narodem bezmozgow, ktory musi byc zniewolony by zaczac myslec mozgiem. Niezaslugujemy na wlasna Ojczyzne. Jestesmy zwyklymi tchorzami zamiaast robic porzadek w kraju.

Gość gość
Chciałeś zasiać nienawiść wśród nas i ci nie wyszło. Myślę, że tak jak Biedroń jesteś gejem i zazdrość cie zżera, że on tyle może, a ty działasz w ukryciu i nic ci nie wychodzi. Nawet taki głupi temat jaki założyłeś. Agnostykiem na pewno jesteś. Jesteś za to starą zmurszałą zrzedą, która nienawidzi Polaków.

Gość gość
w paszporcie powinno stać : Je/bać ruskich do końca świata i jeden dzień dłużej.:

Gość gość
Autorze, odprawiłeś już ostatnią mszę?

Gość gość
Bóg, honor, ojczyzna:classic_cool:🖐️

Gość gość
fiut, pitka, spuścizna.

Gość gość
Przecież homoseksualizm to choroba, Ale jak trzeba być chorym żeby chcieć mieć prezydenta geja

Gość amBrożyk
Biedroń gra ma emocjach młodych Polek i Polaków , opowiada wszystkim , że jest zdeklarowany GEJ i głosi wszystkim wszem i wobec, że tylko z facetami się bzyka i facetów miłuje , Biedroń pokaże fotkę z jakimś lowelasem i pokazuje, że to wielki Jego kochanek kochanek tylko na fotce, kto widział kiedykolwiek na fotkach Biedronia, który przytula się do faceta lub bzyka się z facetem ? wymyślone to wszystko jest od początku do końca , gra na emocjach , kto tego Biedronia sponsoruje aby pokazywał swoje ego odwrócone o 180 stopni ? bzdury Biedroń opowiada aby tylko forsę zarobić , żaden normalny Polak i Polka nie wypiera się słów Bóg, honor , ojczyzna ! Jeżeli Biedroń wypiera się tych słów i znaczeń to nawet nie jest Polakiem, jest mniej niż zero !

Gość gość
buk, chonor ojczyzna to hasło dla kretynów. pokaz gościu, jaki z ciebie patriota i oddaj swój majątek na skarb państwa, jak nie potrafisz, to g.wno jesteś nie patriota

Gość krzysiekhjkll
mam w d***e biedronia ale nie podoba mi się to również,to państwo świeckie do cholery a nie wyznaniowe -oczywiście na papierze bo w rzeczywistości to państwo rozsierdziałego katolicyzmu/fanatyzmu

Gość gość
a co nie bierzesz 500 plus? to może chociaż używasz polskich dróg?

Gość gość
Biedroń wypowiedział swoje zdanie i tak myśli 80% Polaków, jak nie więcej. A "Bóg, Honor, Ojczyzna" nijak się ma do idiotycznego pomysłu z paszportem. To jest właśnie szarpanie słowami, na których powinno nam zależeć, a nie być pośmiewiskiem nie tylko w Europie.

Gość gość
Hmm

Gość gość
Mnie tez sie nie podoba. Niezgodne z preambuła Konstytucji, ktora mówi o wszystkich Polakach, wierzacych i niewierzacych. To samowolka.

Gość gość
deep state was uzdrowi

Gość gość
Szkoda że paszportu w kształcie krzyża nie zrobili