Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

życie przegrane

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry moi mili. Nazywam się Marcin i mieszkam w Legnicy, jak zapewne wiecie jestem stulejarzem. Mam 27lat i jeszcze nie zaliczyłem żadnej laski, w jedne wakacje pisałem dzień w dzień wiadomości do dup na różnych portalach. po dwóch miechach policzyłem wiadomości było ich 800set a odzewu brak. Czyli tak jakbym dostał 800 koszy plus te z gimbazy oraz liceum co daje mi miano najlepszego koszykarza ever. Nawet sam jordan nie zaliczył tylu w NBA. Więc mam 27lat dalej mieszkam z rodzicami, pracuje jako cieć bo nie mam żadnego wykształcenia a na budowe robić nie mogę iść bo jestem słabeuszem. Mam 178 a waże 50kg dobrze że mam małego penisa bo gdyby był duży i gruby jak u innych facetów to nie miałbym siły go podnieść. Cieszę się z moich 6cm w wzwodzie. Nazywam go czasem żartobliwie szpileczka hihi. Moi rodzice nawet ze mnie się śmieją, nie raz dostawałem lanie i kary nawet mając 25lat. Np ostatnio miałem kare za sikanie na dywan a nie do nocnika. Chciałbym już być duży i siusiać jak normalni chłopcy czyli na siedząco jak mówi mi mama.

Gość gość
Hahaha,sikaj tak jak ci wygodnie !