Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któraś też tak miała?

Polecane posty

Gość gość

eks zerwał ze mną dwa miesiące temu, sam pisał że nie chce ze mną być, bo coś niby mu nie pasowało a teraz jakby nigdy nic zaczął do mnie pisać, wczoraj spytał się: czy może do mnie zadzwonić?, zapytałam się go po co chce dzwonić skoro zerwał, odpowiedział że nie wie ale i tak chce porozmawiać, nie wiem co o takim typie myśleć i zastanawiam się czy w ogóle jest sens z kimś takim rozmawiać jeszcze, czy jakaś dziewczyna miała do czynienia z kimś tak dziwnym? i co myśleć o takim typie?

Gość gość
Najwidoczniej miał inną na oku z którą mu nie wyszło i przypomniał sobie o Tobie nagle :p

Gość gość
Myslal ze inna juzna pierwszej randce da mu zeby sobie poruuuchal bo mu jaja pekaja i sie rozczaroal dlatego chce wrocic

Gość gość
Też tak kiedyś miałam, ale w drugą stronę, tzn. ja zerwałam. Po pewnym czasie odczułam, że źle zrobiłam, że mi go brakuje, więc zaczęłam pisać, zagadywać i w końcu doszło do spotkania. Na szczęście udało się jeszcze wszystko naprawić :-)

Gość gość
też tak myślę autorko, że z inną kręcił albo kręci coś mu w niej nie pasuje i znowu próbuje z Tobą na twoim miejscu kopnęłabym go w jaja.

Gość gość
Dokladnie, trzyma Cie jako kolo zapasowe jak go jaja zaswedza. Nie bądź naiwna, miej honor i olej go!

Gość gość
Nie chce do ciebie wracać, ale chciałby się z tobą przespać.

Gość gość
tak, on chce cię wykorzystać, widocznie akurat ma teraz ochotę na ciebie